Skip to content

Εκδήλωση που κανείς σοβαρός μάνατζερ/επικεφαλής δεν πρέπει να χάσει

Είναι αυτή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο μεγάλο αμφιθέατρο του Ευγενίδειου Ιδρύματος και μπορεί αρχικά να απευθύνεται σε Συντονιστές και Μάνατζερ  – είναι η φετινή εκδήλωση της Gama Hellas και του ΠΣΣΑΣ – όμως  και όποιος άλλος έχει γνήσια αγάπη και πίστη στο αντικείμενο και σκοπεύει πράγματι να του αφιερώσει το εργασιακό μέρος της ζωής του, οφείλει να φτάσει μέχρι την λεωφόρο Συγγρού και να παρακολουθήσει ως κεντρικό ομιλητή τον Mark Rooney,  Αντιπρόεδρο της ΑΧΑ στο Λος Άντζελες, και «special guest star» την CEO της Gama, Bonnie Godsman.

Διότι κάτι αξιόλογο θα έχουν να του πουν αυτά τα δύο πολύ μεγάλα ονόματα για την ελληνική αγορά – δεν θα το περίμενε κανείς αλλά είναι αλήθεια ότι η Gama Hellas, που όλη κι όλη απαρτίζεται από 80 μέλη, έχει καταφέρει και  έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση με τον κορυφαίο ασφαλιστικό οργανισμό ο οποίος απαριθμεί  9.000 μέλη σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό γιατί με συντονισμένες ενέργειες, με την συστηματική επικοινωνία και τα τακτά events, κατάφερε να ανταποκριθεί με ξεχωριστό τρόπο στις απαιτήσεις και τα στάνταρ του και να ξεχωρίσει για τη συνέπεια και τη συμμετοχή της.

maxresdefaultΣε αναγνώριση αυτής της πορείας λοιπόν, και θέλοντας να ενισχύσει το ελληνικό παράρτημα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα μας, παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η CEO Bonnie Godsman.

Πίσω στον κεντρικό ομιλητή όμως ο οποίος  ξεκίνησε ως Ασφαλιστής στην ΑΧΑ πριν από 35 ολόκληρα χρόνια και πέρασε από όλα τα πόστα και επίπεδα διαμεσολάβησης, δημιουργώντας σχολή γύρω από το όνομά του και την ικανότητά του να εκπαιδεύει επιτυχημένους διαμεσολαβητές.

RooneyΠερίπου 300 financial advisors έχουν βγει από τα χέρια του Mark Rooney στην Αμερική και για το λόγο αυτό μεγάλο μέρος της παρουσίασής του θα αφιερωθεί στην στρατολόγηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη ασφαλιστών υψηλής  δυναμικής.

Δεν θα πρέπει να υπάρξει manager, unit manager, επιθεωρητής, διευθυντής κάθε είδους ή και επίδοξοι διευθυντές κάθε είδους, που αγαπούν στ’ αλήθεια τις ασφάλειες και θέλουν να έχουν μια σοβαρή πορεία στο επάγγελμα που δεν θα παραστούν στην εκδήλωση.  Οι πιο επιτυχημένοι ασφαλιστές από όλον τον κόσμο πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, να παραστούν  στο θρυλικό συνέδριο LAMP και να παρακολουθήσουν  ομιλητές αυτού του επιπέδου.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία λοιπόν αυτή για την ελληνική αγορά της ιδιωτικής ασφάλισης και για αυτό ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δοθεί στους ανθρώπους που την έκαναν πραγματικότητα, δηλαδή στην Επιτροπή της Gama Hellas: Τον Πρόεδρο Κλέαρχο Πεφάνιο, τον Πρόεδρο του  ΠΣΣΑΣ Δημήτρη Γαβαλάκη, τον Γιάννη Τοζακίδη της Interamerican, τον Θανάση Κατσιγιάννη από την ΝΝ και την Εβίτα Λαμπαδιάρη από την International Life.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και δύο ή τρεις έλληνες καταξιωμένοι διευθυντές τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Μάθετε περισσότερα για την Gama Hellas στην ιστοσελίδα του ΠΣΣΑΣ  στην διεύθυνση:

http://www.pssas.gr/index.php/gama-hellas.html

http://www.pssas.gr/index.php/gama-hellas/gama-hellas-idrisi.html

Διαβάστε εδώ και εδώ για τις προηγούμενες εκδηλώσεις της Gama Hellas και του ΠΣΣΑΣ στην Αθήνα και γίνετε μέλος της εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι  – το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερα για την εκδήλωση και για την δήλωση συμμετοχής.

(Kεντρική φωτό: Τα μέλη της Gama Hellas σε αναμνηστική πόζα από την περυσινή εκδήλωση στο ΕΒΕΑ. Από αριστερά Θανάσης Κατσιγιάννης, Γιάννης Τοζακίδης, Κλέαρχος Πεφάνιος, Εβίτα Λαμπαδιάρη,  Γιάννης Νίνος, μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Gama Hellas και Δημήτρης Γαβαλάκης).

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *