Skip to content

Εκπρόσωποι όλης της αγοράς στα εγκαίνια της Mega Brokers

Το αδιαχώρητο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Φαλήρου & Ζαν Μωρεάς στο Κουκάκι, στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων που θα στεγάζουν απο εδώ και στο εξής την διοίκηση της Mega Brokers. Πρόσωπο της βραδιάς ο δημιουργός και Πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που μαζί με τον γιό του Τάσο υποδέχτηκε πλήθος συνεργατών και φίλων που έσπευσαν να ευχηθούν ό,τι καλύτερο, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες –  αν όχι η μεγαλύτερη –  στο retail των γενικών ασφαλίσεων, με ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τα 10 εκ ευρώ.

Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν οι CEO Γιάννης Καντώρος,  Ερρίκος Μοάτσος, Giuseppe Jorgno, Χρήστος Κάτσιος, ο Κάρολος Σαϊας συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Μάρκετινγκ Ναταλία Γιαννιού, οι Γιώργος Ζεφείρης και Μιχάλης Σωτηράκος από Εθνική και ΝΝ αντίστοιχα, ο Γιώργος Τάσσης από την Das Hellas αλλά και η πρώην CEO Νάντια Σταυρογιάννη. Το “παρών” έδωσαν και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΑ, εκπρόσωποι της Διαμεσολάβησης, δημοσιογράφοι, φίλοι και πολλοί άλλοι.

Το οκταόροφο κτίριο στο Κουκάκι αγοράστηκε το 2016 και στη συνέχεια αναστηλώθηκε πλήρως με τον πρόεδρο της Mega Brokers να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νέα εποχή της εταιρείας, την οποία ίδρυσε πριν 26 ολόκληρα χρόνια.

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κτίριο έχει αφιερώσει έναν όροφο ανά τμήμα διοίκησης και διαθέτει μεταξύ άλλων αίθουσα εκπαίδευσης 100 ατόμων, meeting rooms, ΙΤ department πολλά γραφεία ακόμη και υπόγειο πάρκινγκ. Η εταιρεία θα διατηρήσει και το προηγούμενο κτίριο το οποίο θα είναι πλέον αποκλειστικά για χρήση των συνεργατών διαμεσολαβητών.

“Δε θα σταματήσουμε ποτέ να δημιουργούμε. Γιατί είμαστε ο δικός σας σύμμαχος στην ασφαλιστική αγορά”, είχε γράψει ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τον περασμένο Μάιο οπότε και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του “νέου σπιτιού” της Mega Brokers, της οποίας το όραμα είναι να δυναμώσει την παρουσία της όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στη Ευρωπαϊκή ασφαλιστική  αγορά.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Mega Brokers:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *