Skip to content

Έκπτωση από την Spotmechanic μόνο για τους αναγνώστες του Underwriter!

Σε πρόσφατο άρθρο αναφερθήκαμε για την καινοτομική υπηρεσία πλήρη επιτόπιου ελέγχου μεταχειρισμένου οχήματος, που προσφέρει στη χώρα μας η Spotmechanic.

Τώρα το Underwriter.gr σε συνεργασία με την Spotmechanic προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι αξίας 15 ευρώ (κανονικό κόστος 45 ευρώ) για τον επιτόπιο έλεγχο του μεταχειρισμένου οχήματος που σας ενδιαφέρει.

Θυμίζουμε ότι η Spotmechanic λειτουργεί ως εξής:

Κατόπιν τηλεφωνικής ή online επικοινωνίας με την εταιρεία, διαπιστευμένοι μηχανικοί καταφθάνουν όπου βρίσκεται σταθμευμένο το όχημα και με τεχνολογική υποστήριξη διεξάγουν τεχνικό έλεγχο 180 σημείων καθώς και έλεγχο εγγράφων, ακόμα και test drive. Ο έλεγχος διαρκεί 1 ώρα περίπου και εντός 24 ωρών ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μια 10σέλιδη γραπτή αναφορά μαζί με φωτογραφίες, για να έχει μια αξιόπιστη εικόνα για την κατάσταση του οχήματος ενώ δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον μηχανικό για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχει.

Η υπηρεσία κοστίζει 45 ευρώ ωστόσο ειδικά για τους αναγνώστες του Underwriter από σήμερα και έως τις 31/12 /2015 ο έλεγχος θα παρέχεται έναντι της τιμής των 30 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται αρκεί να επισκεφθούν την σελίδα www.spotmechanic.gr, να πάνε στην ενότητα “κλείσε ραντεβού” και να δηλώσουν ημερομηνία που επιθυμούν να γίνει ο έλεγχος, καθώς και στοιχεία για το όχημα.

Στο επόμενο βήμα θα μπορούν να επιλέξουν τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα, paypal ή πληρωμή κατά τον έλεγχο) και να συμπληρώσουν τον κωδικό UW2015 στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση. Εναλλακτικά μπορεί το ραντεβού να κλειστεί τηλεφωνικά αναφέροντας τον κωδικό.

Screen shot 2015-10-14 at 11.49.29 AM

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *