Skip to content

Ελληνική ασφαλιστική σε συζητήσεις για πώληση

Πριν απο δύο περίπου εβδομάδες ο Πρόεδρος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Αναστάσιος Κασκαρέλης, μιλώντας στο Liberal Markets επιβεβαίωσε οτι η εταιρεία “έχει δεχθεί προτάσεις εξαγοράς” από εταιρείες του εξωτερικού (πολυεθνικές), σχολιάζοντας μάλιστα, ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον Δείκτη Φερεγγυότητας (CSR).

Θυμίζουμε ότι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου δημοσιεύματα ήθελαν την Υδρόγειο να είναι έτοιμη να κλείσει συμφωνία εξαγοράς από την πολυεθνική Vienna Insurance με δραστηριότητα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι συζητήσεις συνεχίζονται και επί του παρόντος για την Υδρόγειο, ενδεχομένως από εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Αν αναλογισθεί κανείς τα τελευταία μεγάλα deal και ποιες επωνυμίες αφορούσαν, δεν είναι δύσκολο να σκεφθεί και ποιες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα μπορεί να ενδιαφέρονται για την Υδρόγειο.

Η υγιής, κερδοφόρα ελληνική εταιρεία γενικών ασφαλειών γιόρτασε πριν από δυο χρόνια τα 45 χρόνια λειτουργίας της ενώ πριν απο λίγους μήνες έκανε και είσοδο στον κλάδο Υγείας, παρουσιάζοντας δυο προγράμματα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *