Skip to content

Life Plan: Γιόρτασε τα 10 χρόνια της

Δέκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε η Life Plan Insurance και τα γιόρτασε σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, αισιοδοξία, αλλά και συγκίνηση.

Η εκδήλωση, η πρώτη της ασφαλιστικής βιομηχανίας στη μετά-κορονοϊό εποχή, πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιουλίου 2020, στους όμορφους και προσεγμένους εξωτερικούς χώρους του Μουσείου Οίνου, με ιδιαίτερη μέριμνα για την τήρηση των μέτρων προστασίας. Μάλιστα κατά την προσέλευση οι προσκεκλημένοι λάμβαναν ως δώρο μία μάσκα με το επετειακό λογότυπο της Life Plan, την οποία φορούσαν και οι συνεργάτες της εταιρίας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις και αποφεύχθηκαν οι χειραψίες, ακόμη και στις βραβεύσεις.

Στιγμές που ξεχώρισαν….

Κατά της διάρκειας της γιορτής για την 10ετή πορεία της εταιρίας, παρουσιάστηκαν, από τις κυρίες Φωτεινή Κουκουλιάκου (Συντονίστρια της Life Plan) και Κατερίνα Κλάρα (Ασφαλιστική πράκτορας της Life Plan), οι σταθμοί μιας μακράς διαδρομής που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια, οπότε και ο ιδρυτής της Life Plan, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης μπήκε στον ασφαλιστικό στίβο.

Από Δεξιά: ο κ. Πετρίδης Γιώργος, ο κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος & ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης

Πέντε χρόνια αργότερα ξεκινά την πορεία μιας ομάδας που έμελλε να μετεξελιχθεί στη σημερινή Life Plan.

Για τα πρώτα πέντε χρόνια που ο κ. Γαβαλάκης εργαζόταν ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Alico – σήμερα Metlife – μίλησε, σε δήλωσή του που παρουσιάστηκε σε βίντεο, ο πρώτος του Συντονιστής κ. Μιχάλης Πιατόπουλος, στον οποίο και αποδόθηκε στη συνέχεια, από τον ιδρυτή της Life Plan, τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της συνεισφοράς του.

Επόμενος σημαντικός σταθμός, η Commercial Union Life – μετέπειτα Commercial Value – στην οποία το 1996 γεννήθηκε και διακρίθηκε η ομάδα που μετεξελίχθηκε στη Life Plan. Για τα 14 χρόνια ανάπτυξης, μίλησε ο τότε Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τάκης Παλαιολόγος (σήμερα Managing partner της 3P). Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέλαβε και ο ίδιος τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της συνεισφοράς του, στην εξέλιξη της ομάδας.

Αντίστοιχη τιμή αποδόθηκε και στην πρώτη ασφαλίστρια της ομάδας, κυρία Λίλα Χατζή.

Μετά από την ιδιαίτερη αναφορά στη δύσκολη περίοδο της ανάκλησης της άδειας της Commercial Value, παρουσιάστηκαν ο τρόπος “γέννησης” και οι θεμέλιοι λίθοι της Life Plan.

Δημήτρης Γαβαλάκης , Ιδιοκτήτης Life Plan

Ο τίτλος που επελέγη για την εταιρία αποτελεί σημαντικό brand για τους ασφαλιστικούς πράκτορες της, μιας και επίκεντρο της δουλειάς τους είναι η ανάλυση αναγκών, άρα το σχέδιο ζωής των πελατών τους. Σήμα κατατεθέν, το πλατανόφυλλο που συμβολίζει τη μακροζωία, αυτό δηλαδή που η Life Plan εύχεται για τους πελάτες της.

Η πρώτη συνεργασία με ασφαλιστική εταιρία της Life Plan ήταν η Eurolife FFH, Μάρτιο 2010. Οι ισχυροί δεσμοί, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των εταιρειών, αλλά και η ποιότητα της συνεργασίας με την Διεύθυνση πωλήσεων της Eurolife, αποτυπώθηκαν με την προσφορά τιμητικής πλακέτας αναγνώρισης στο πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της εταιρίας, κ. Νίκου Δελένδα.

Στην παρουσίαση των 10 ετών της Life Plan αναφέρθηκαν με χρονολογική σειρά συνεργασίας τόσο οι συνεργάτες της όσο και οι ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συμβλήθηκε, και φυσικά έγινε αναφορά για όλα τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, τα οποία βρίσκονταν στην εκδήλωση.

Από Δεξιά ο κ. Πετρίδης Γιώργος, ο κ. Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης & ο κ. Τοζακίδης Ιωάννης

Χαιρετισμό για την 10ετή παρουσία της Life Plan απηύθυναν με video, οι κύριοι, Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife FFH & Πρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών εταιρειών, Αποστολίδης Κυριάκος – Γενικός Διευθυντής Metlife Ελλάδας & Κύπρου, Giuseppe Zorgno – Country manager AIG Europe SA – Greece Branch, Δημητρίου Πάνος – Διευθύνων Σύμβουλος  Generali Hellas & Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και ο κ. Σαΐας Κάρολος – Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco

Από μία τέτοια γιορτή δεν θα έλειπαν οι διακρίσεις των συνεργατών για την παραγωγική τους δραστηριότητα το 2019. Οι συνεργάτες που βραβεύτηκαν ήταν: Κουκουλιάκου Φ., Πετρίδης Γ., Κλάρα Κ., Πανδή-Παλιού Κ., Αρσένη Ε., Πατσαβός Χ., Γιαννούτσος Σ., Γιασσιά Γ., Ανδρικόπουλος Χ., Αλεξάνδρου Θ. και Μπαλίνη Λ.. Επιπλέον βραβεύτηκαν για τις παραγωγικές τους επιδόσεις στην ομάδα τους κ. Πετρίδη Γιώργου οι συνεργάτες Καραγιάννης Α. και Μιχαλόπουλος Ι..

Βραβείο “Σταμάτης Συγγρός”

Ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής ενός βραβείου διαφορετικού από τα άλλα. Πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος, σημαντικό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ο Σταμάτης Συγγρός. Με την άδεια της οικογένειας ο Δημήτρης Γαβαλάκης θεσμοθέτησε μία ειδική διάκριση, η οποία θα αποδίδεται κάθε χρόνο σε στέλεχος της Life Plan για την ποιότητά του και τη συνολική του συνεισφορά στην εταιρεία, με το όνομα του Σταμάτη Συγγρού.

Απονομή βραβείου “Σταμάτης Συγγρός”

Το συγκεκριμένο ειδικό βραβείο αποδόθηκε στην κυρία Φωτεινή Κουκουλιάκου, Συντονίστρια της Life Plan για την ξεχωριστή, διαχρονική και ποιοτική συνεισφορά στη γέννηση, ανάπτυξη αλλά και λειτουργία της εταιρείας.

Στην απονομή παραβρέθηκε ο γιος του Σταμάτη Συγγρού, Σταύρος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του πατέρα του με τον Δημήτρη Γαβαλάκη, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και CEO της Eurolife, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος διατηρούσε ιδιαίτερη επαγγελματική και προσωπική σχέση με τον Σταμάτη Συγγρό, γι’ αυτό άλλωστε πέρυσι είχε βραβευθεί από τον ίδιο στο πλαίσιο της εκδήλωσης της εταιρείας του.

Στιγμιότυπο από την Επετειακή εκδήλωση Life Plan

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές, Eurolife FFH, οι κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρος Πρόεδρος  & Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife FFH & Πρόεδρος  Ένωσης Ασφαλιστικών εταιρειών, Δελένδας Νικόλαος Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Χουλιάρας Νικόλαος Διευθυντής Πωλήσεων Eurolife FFH, από τη MetLife οι κ. Βασιλειάδης Δημήτρης, Head of Sales και ο κ. Χατζηδημητρίου Magnus Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, από την Generali οι κ. Ζερβουδάκης Γεώργιος Sales Manager και ο κ. Ζαχαρόπουλος Θεόδωρος Sales Account Manager, από την Interasco ο κ. Σαΐας Κάρολος Διευθύνων Σύμβουλος και η κα Γιαννιού Ναταλία Sales & Marketing Manager.

Επίσης παρευρέθηκαν οι κ. Μοσχονάς Μάριος Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού δικτύου Ομίλου Interamerican, ο κ. Τάτσης Μιχάλης Sales manager της ΕΘΝΙΚΗΣ, ο κ. Σακελαρίου Νίκος Διευθυντής Πωλήσεων και Customer Care της AXA, o κ. Σεμερτζόγλου Κωνσταντίνος Εμπορικός Διευθυντής της Groupama και ο κ. Croker John Διευθύνων Σύμβουλος της Cromar και φυσικά πολλά ακόμη στελέχη των συνεργαζόμενων  ασφαλιστικών εταιρειών.

Στιγμιότυπο από την Επετειακή εκδήλωση Life Plan

Επίσης από τους θεσμικούς φορείς  βρέθηκαν στην εκδήλωση οι κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Τοζακίδης Ιωάννης, Πρόεδρος της ΕΑΔΕ και του ΠΣΣΑΣ, η κα Γουργούλη Πρόεδρος του ΠΣΑΣ, ο κος Μιχαλόπουλος Τάκης Πρόεδρος της ΠΟΑΔ και ο Γιώργος Καραβίας πρώην Πρόεδρος του ΣΕΜΑ & της ΕΑΔΕ και για τους οποίους άλλωστε έκανε μνεία ο Δημήτρης Γαβαλάκης σε ειδική ενότητα, αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη συνεργασία του τα τελευταία δέκα χρόνια. Ανάλογη αναφορά έκανε στον κλαδικό τύπο για την εύρυθμη συνεργασία που είχε στην παρουσίαση των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετώπισε ο κλάδος την τελευταία δεκαετία..

Εκπλήξεις και ευχαριστώ…

Η ολοκλήρωση της εκδήλωσης έκρυβε μια μικρή έκπληξη για τους καλεσμένους.

Τα πρώτα ασφαλιστικά cookies -insurance cookies- που δημιουργήθηκαν από την ομάδα της Life Plan, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους με μικρές “σοφίες” στο εσωτερικό τους, όπως αυτές γράφτηκαν από τους συνεργάτες της εταιρείας, εκφράζοντας τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την πορεία τους τα κοινά 25 χρόνια και 10 χρόνια στη Life Plan.

Στο κλείσιμο της βραδιάς και πριν το κόψιμο της τούρτας σε πανηγυρικό κλίμα από όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή, ο κ. Γαβαλάκης επέλεξε να αναφερθεί σε δύο λέξεις “ευχαριστώ” και “συγνώμη”.

Δύο λέξεις που έχουν ιδιαίτερη σημασία όταν λέγονται συνειδητά αλλά και όταν σημαίνουν κάτι την επόμενη μέρα. Το “ευχαριστώ” ήταν προς όλους όσους ήταν εκεί και ιδιαίτερα προς τους συνεργάτες του και στους οποίους απεύθυνε και τη “συγνώμη” του για τις όποιες κακές στιγμές, υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερο υλικό από την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *