Skip to content

Ερρίκος Μοάτσος: “Η εταιρεία είμαστε εμείς”

Τη 2η θέση κέρδισε η AXA Ελλάδος ανάμεσα στις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΧΑ διακρίθηκε στην κατηγορία “Best Workplaces” στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (+250 άτομα) στα διεθνή βραβεία “Great Place To Work 2020”, τα οποία διοργανώνονται σε 60 χώρες ανά τον κόσμο.

Οι λίστες “Best Workplaces”,  αφορούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζομένους  σε ολόκληρο τον κόσμο και  αποτελούν την εκτενέστερη και πιο αξιόπιστη έρευνα παγκοσμίως σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον, τη διαχείριση των εργαζομένων και τη σημασία της εμπιστοσύνης στον εργασιακό χώρο.

Πρόκειται για το τρίτο βραβείο της AXA Ελλάδος στα χρονικά του συγκεκριμένου διαγωνισμού, η οποία να θυμίσουμε ότι στην ίδια κατηγορία είχε κερδίσει την 1η θέση το 2016 και την 5η θέση το 2010, αποδεικνύοντας πως προτεραιότητά της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο CEO της AXA Ελλάδος, Ερρίκος Μοάτσος.

Φέτος η τελετή απονομής – λόγω των περιορισμών κατά του κορονοϊού – πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 16:00 το απόγευμα με τον CEO της AXA Ελλάδος, Ερρίκο Μοάτσο, να εκπροσωπεί την εταιρεία και να αναφέρει χαρακτηριστικά για την τιμητική διάκριση:

“Η απονομή της 2ης θέσης Best Workplaces 2020 στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων είναι πολύ μεγάλη τιμή για τους ανθρώπους στην AXA, τους οποίους έχω τη χαρά να εκπροσωπώ σήμερα.

Η στρατηγική μας να διασφαλίζουμε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι διαχρονική γιατί πιστεύουμε ότι η εταιρεία είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της AXA. Είμαστε πιστοί στις αξίες μας, να βάζουμε τον πελάτη πρώτο σε ο,τι κάνουμε, να παίρνουμε αποφάσεις με τόλμη, να μιλάμε ανοικτά με ακεραιότητα και να εργαζόμαστε πάντα ως μια μεγάλη ενωμένη ομάδα, One AXA.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή που είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο, αλλά παρόλ’ αυτά παραμένουμε όλοι ενωμένοι. Θέλω να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα και την καθεμιά από τους συναδέλφους μου και στην ομάδα HR που μας φροντίζει και να ευχηθώ να παραμένουμε όλοι ασφαλείς. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι να είστε όλοι πάντα καλά!”

Για να αποκτήσουμε μια μικρή εικόνα των προνομίων και των πραγμάτων που κάνουν διαφορετική και πιο όμορφη την καθημερινότητα των 272 εργαζομένων της AXA Ελλάδος αρκεί να αναφέρουμε ενδεικτικά τον ειδικό λογαριασμό υγείας που υπάρχει για έκτακτες ανάγκες, την παροχή εξοπλισμού για εργασία από το σπίτι μέσω του “I am AXAually home”, την έρευνα δέσμευσης εργαζομένων που γίνεται δυο φορές το χρόνο, αλλά και τα τρία μενού κάθε μέρα που προσφέρονται στο εταιρικό εστιατόριο, τη θεατρική ομάδα, το πρωτάθλημα bowling που διεξάγεται μεταξύ των εργαζομένων, αλλά και το χιουμοριστικό δελτίο ειδήσεων “Τα νέα της AXA”.

Συγχαρητήρια AXA!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *