Skip to content

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ – Νέα καμπάνια για το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

eyropaiki-pisti_logo_454280-450x276Νέα καμπάνια για το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας, με βασικό μήνυμα «Είναι στη φύση μας να προστατεύουμε το διπλανό μας», βρίσκεται ήδη στον αέρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει, χωρίς κόστος, σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν είναι ασφαλισμένος ή όχι στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές αγορές της και:

1. Παρέχει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να πληρώνει λιγότερα ασφάλιστρα σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

2. Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές τόσο στον ασφαλισμένο όσο και στην οικογένειά του σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης ή απώλεια ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Η επιστροφή ασφαλίστρων αλλά και οι δωρεάν αγορές καθορίζονται ανάλογα με το ύψος των αγορών που πραγματοποιούνται με την χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα σε συμβεβλημένες με την Ευρωπαϊκή Πίστη επιχειρήσεις. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη τα 2 τελευταία έτη και μέσω του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, έχει επιβραβεύσει οικονομικά τους ασφαλισμένους της με περισσότερα από € 600.000. Η απόκτηση του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας είναι απλή και προσφέρεται μέσω του www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210 8119690, ή σε έναν από τους 5000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *