Skip to content

Η ΑΧΑ εμπνέει τη νέα γενιά

«Μάθε την τέχνη της AXA, την τέχνη που εμπνέει τη νέα γενιά». Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα των ανθρώπων της ΑΧΑ προς τους 30 φοιτητές που συμμετείχαν στηνAXA ημερίδα «ΑΧΑ Business Day» που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στη διάρκεια της ημέρας τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής εισήγαγαν τους φοιτητές στους τρόπους με τους οποίους οι διαφορετικές δραστηριότητες της Εταιρείας αλληλοσυνδέονται αρμονικά, όχι απλώς για να ολοκληρωθούν οι καθημερινές εργασίες, αλλά για να προσφέρεται ένα κορυφαίο σύνολο υπηρεσιών με επίκεντρο τους πελάτες.

Μέσα από τις παρουσιάσεις τόσο του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Ερρίκου Μοάτσου, όσο και των στελεχών της Εταιρείας, οι φοιτητές γνώρισαν την «τέχνη» της Ασφάλισης, την «τέχνη» της κάθε Διεύθυνσης και τη νέα τάση των ευκαιριών καριέρας στην ΑΧΑ. Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε ένα βιωματικό εργαστήρι που εναρμόνισε την τέχνη του θεάτρου με την τέχνη της συνοχής των ομάδων της ΑΧΑ.

Οι συμμετέχοντες, δουλεύοντας ομαδικά, με καινοτομία και πραγματισμό, έχοντας άλλοτε το ρόλο του ηθοποιού και άλλοτε του σκηνοθέτη, μετέφεραν με εξαιρετικό τρόπο στη σκηνή, μια από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και με τους φοιτητές να αντιλαμβάνονται, πλέον βιωματικά, πόσο σημαντική είναι η ομαδική εργασία και ο σεβασμός στις εταιρικές αξίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ, Άννα Μανιάτη, δήλωσε: «Πρωταρχικός στόχος μιας μεγάλης Εταιρείας, όπως η ΑΧΑ, είναι η αρμονική, η ευχάριστη συνύπαρξη των ανθρώπων της, που έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ικανοποίηση και την αποδοτικότητά τους.

Στην κατηγορία άνω των 250 εργαζομένων η ΑΧΑ είναι η καλύτερη Εταιρεία στην Ελλάδα για να εργάζεται κάποιος και αυτό εμπνέει τους νέους ανθρώπους κάνοντάς τους να επιθυμούν να βρεθούν κοντά μας. Εμείς υλοποιούμε μια σειρά από ενέργειες για να καλύψουμε αυτή την επιθυμία τους».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *