Skip to content

Η ΑΧΑ στο Bordeaux με τους κορυφαίους Μεσίτες & Πράκτορές της

Μια εκλεπτυσμένη ταξιδιωτική εμπειρία με πλούσιο άρωμα γαλλικού κρασιού

Οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Bordeaux της Γαλλίας, την «ωραία κοιμωμένη», όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από τους ντόπιους και γέμισαν τις βαλίτσες τους με μοναδικές αναμνήσεις.

Η περιήγηση ξεκίνησε από την παλιά πόλη, δεύτερη μετά το Παρίσι σε ιστορικά μνημεία, και τις όχθες του ποταμού «Garonne», έναν τόπο με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ξενάγηση και η οινογνωσία στους αμπελώνες της ΑΧΑ Millésimes και, συγκεκριμένα, στο «Château Pichon-Baron» του Ομίλου ΑΧΑ, μια επίσκεψη, η οποία μύησε τους προσκεκλημένους στα μυστικά του φημισμένου γαλλικού κρασιού.

Τους ταξιδιώτες εντυπωσίασαν οι αμμοθίνες, οι θερινές επαύλεις μιας άλλης εποχής, καθώς, επίσης, και διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης με κορυφαίο το «Le Quatrième Mur» που στεγάζεται στην εμβληματική όπερα του Bordeaux και προσφέρει γαστρονομικές δημιουργίες με την υπογραφή του διάσημου και διακεκριμένου με 2 αστέρια Michelin chef, Philippe Etchebest.

Τους καλεσμένους συνόδευσαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι οι κ.κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, Δημήτρης Μελεξόπουλος Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων, Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Ανάληψης Μεγάλων Επιχειρήσεων, Βιργινία Λαμπρούση, Διευθύντρια Υποστήριξης & Εκπαίδευσης Πωλήσεων, Διονύσης Ακτύπης, Συντονιστής ομάδας Μεσιτών και Πρακτόρων και μέλη της ομάδας Πωλήσεων της Εταιρείας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *