Skip to content

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τη φιλανθρωπική ποδηλατική δράση “Wheels of will”

Υποστηρικτής, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της φιλανθρωπικής ποδηλατικής δράσης «Wheels of will», που διοργανώθηκε από την UPGR8, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, ήταν η Εθνική Ασφαλιστική.

Ο Παραολυμπιονίκης Ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, διένυσε με το ποδήλατό του, την απόσταση των 240 χιλιομέτρων, από την Αθήνα στην Πάτρα, μέσα σε, μόλις, 8 ώρες.

Έχοντας στο πλευρό του τον απλό κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Μετά τον τερματισμό του στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου της Πάτρας, ο Νίκος δεσμεύθηκε ότι, την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει από εκεί τη νέα του διαδρομή για το “Wheels of Will 3”, με σκοπό να στηρίξει ξανά, όλα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι διαχρονικά αρωγός κάθε ενέργειας που αφήνει θετικό αποτύπωμα στο κοινωνικό σύνολο και φυσικά δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Νίκος Παπαγγελής που προσωποποιούν με τις πρωτοβουλίες και τις αξίες τους το όραμα της Εταιρείας για ένα καλύτερο αύριο.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *