Skip to content

Η Ε.Ν. Μάνος Λτδ γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Η Ε.Ν. Μάνος Λτδ διανύει μια πολύ κομβική στιγμή καθώς συμπληρώνει τα 20 χρόνια ενεργής παρουσίας της στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους και τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, διοργανώνει μία μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ), στη Λευκωσία. Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά με τη μουσική παράσταση «Ιστορίες και Τραγούδια» θα χαρίσει όμορφες στιγμές στο έμψυχο δυναμικό, στους φίλους και στους πελάτες της Ε.Ν. Μάνος Λτδ.

Στις αρχές του 1990 ξεκίνησε η δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο με την εκ περιτροπής διαχείριση ζημιών με πρωτοστάτη τον πραγματογνώμονα Νικόλαο Ε. Μάνο. Ο στόχος και το όνειρο του Νικολάου Ε. Μάνου για τη δημιουργία της μοναδικής Ελληνικής εταιρείας πραγματογνωμόνων με φυσική παρουσία και δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της εταιρείας μας στην Κύπρο, με έδρα τη Λευκωσία και υποκατάστημα στη Λεμεσό, το Νοέμβριο του 1998 και την ανάληψη της διεύθυνσης από τον Ιωάννη Θεοδοσίου.

Πλέον, η Ε.Ν. Μάνος αναγνωρίζεται ως τεχνικός σύμβουλος Ασφαλιστικών εταιρειών στη διαχείριση υποθέσεων ζημιών, εκτιμήσεων & επιθεωρήσεων στην εγχώρια και τη διεθνή Ασφαλιστική Αγορά, διαθέτοντας αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα ευρύ δίκτυο εργασιών στον Ελλαδικό χώρο και διεθνώς.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *