Skip to content

Η στροφή στον Διαμεσολαβητή “δουλεύει” για την ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε

του Νίκου Ξυδά

Σε Success Story εξελίσσεται η “στροφή” στην Στρατηγική της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε Μεσιτείας Ασφαλίσεων του Ομίλου Σαρακάκη, και ταυτόχρονα αποδεικνύει αυτό που από την πρώτη στιγμή γράφουμε στο Underwriter, πως το καλύτερο κανάλι ανάπτυξης είναι ο Διαμεσολαβητής και η ανάπτυξη Δικτύου Συνεργατών.

Ύστερα από 3 χρόνια επενδύσεων και αρνητικών ισολογισμών, φέτος το νέο μοντέλο αρχίζει να αποδίδει και η εταιρεία πρόκειται να εμφανίσει σημαντική κερδοφορία.

Πρόκειται για την εφαρμογή ενός νέου Επιχειρηματικού Μοντέλου, το οποίο δουλεύεται “σιωπηλά” και σοβαρά τα τελευταία τρία χρόνια, και περιλαμβάνει το άνοιγμα νέων συνεργασιών με Ποιοτικά Δίκτυα Συνεργατών, την επένδυση στην Εκπαίδευση (η εταιρεία διαθέτει Διευθυντή Εκπαίδευσης προερχόμενο από το Agency System) καθώς και το “άνοιγμα” σε νέους κλάδους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω επιτυχία μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι προϊόν της  θαρραλέας απόφασης της διοίκησης της Απόλλων Α.Ε αλλά και του Μετόχου (Σαρακάκης), να επενδύσουν σημαντικά χρήματα στην Ασφαλιστική Αγορά σε μια στιγμή που η χώρα είχε μπει βαθιά στην κρίση και η αγορά διαρκώς συρρικνώνονταν.

Το στοίχημα φαίνεται να βγαίνει.

1 Comment

  1. Avatar

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2016? ΠΩΣ ΕΞΑΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η’ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦ….ΚΑΜΠΑΝΙΑ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *