Skip to content

Η МеtLife ακόμη ψηλότερα! Αύξηση κύκλου εργασιών 7,6% και νέων πωλήσεων 9,4%

Αύξηση κύκλου εργασιών 7,6%, και νέων πωλήσεων 9,4%, για το εννιάμηνο

Ιδιαιτέρως θετικά είναι τα αποτελέσματα του πρώτου εννιαμήνου του 2017 για τη MetLife, σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται σημαντική αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών ασφαλίσεων ζωής της τάξης του 7,6%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση επιβεβαιώνει τις σωστές επιλογές της εταιρείας και την καλή της προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

Σε μία περίοδο μεγάλων προκλήσεων, με τα πρώτα σημάδια εξόδου από την ύφεση να διαφαίνονται, αλλά με τους ασφαλισμένους να συνεχίζουν να δοκιμάζονται, η MetLife τοποθετείται δυναμικά και παρουσιάζει συνολική αύξηση νέων πωλήσεων 9,4%, στις παροχές Υγείας, Ζωής και Ατυχημάτων και Ομαδικών Ασφαλίσεων, σε σχέση με το αντίστοιχο πρώτο εννεάμηνο του 2016.

Ιδιαιτέρως σημαντική στη σύνθεση των νέων πωλήσεων είναι η αύξηση των ομαδικών ασφαλίσεων κατά 18% επί του συνόλου αλλά και του τομέα της σύνταξης, ο οποίος αυξήθηκε κατά 17%, γεγονός που αποδεικνύει τη στροφή των ασφαλισμένων προς την ιδιωτική ασφάλιση αλλά και την εμπιστοσύνη τους στα σύγχρονα προϊόντα της εταιρείας.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του εννιαμήνου του 2017, επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη στρατηγική στόχευση της MetLife σε ένα πελατοκεντρικό και ανθρωποκεντρικό μοντέλο που βασίζεται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και στην ανάπτυξη του σημαντικότερου παράγοντα που είναι οι άνθρωποι της.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *