Skip to content

Η Carglass® υπογράφει την «Χάρτα Διαφορετικότητας»

Η Carglass® Ελλάδος, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευσή της υπέρ της ισότητας στο χώρο εργασίας, υπέγραψε την «Χάρτα Διαφορετικότητας», για την ενσωμάτωση στην καθημερινή λειτουργία πρακτικών αποδοτικής ένταξης διαφορετικών εργαζομένων. 

Η ηγέτιδα εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων στέκεται δίπλα στη «Χάρτα Διαφορετικότητας» ως έμπρακτος υποστηρικτής στην προσπάθεια προώθησης της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών σε εταιρείες και οργανισμούς.

Η «Χάρτα Διαφορετικότητας» αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με ενεργή δράση στη χώρα μας από το 2019.  Ήδη από το 2004, προωθείται στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υποστηρίζεται από Ηγέτες, Κρατικούς Φορείς, Συνδέσμους Επιχειρήσεων. Στη χώρα μας, η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ. Στόχος τηςείναι να αναπτυχθούν και να προωθηθούν πρακτικές, οι οποίες θα ενισχύσουν την ενσωμάτωση και την ποικιλομορφία και ουσιαστικά θα περιορίσουν τις διακρίσεις και την κοινωνική ανισότητα εντός του χώρου εργασίας και στην ευρύτερη κοινωνία.

Η Carglass® Ελλάδος με απόλυτο σεβασμό και αίσθημα βαθιάς υπερηφάνειας για τους Ανθρώπους της, στέκεται πάντοτε δίπλα στους εργαζoμένους, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην εξυπηρέτηση των πελατών της, εδώ και 20 χρόνια. Η εταιρεία δείχνει με κάθε τρόπο και μέσο στον κάθε εργαζόμενο έμπρακτα, πως η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των Ανθρώπων της αποτελεί πρωτεύοντα ρόλο, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στην εξέλιξη και στην ατομική ευημερία και ισορροπία, επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Παράλληλα, ο όμιλος Belron®, μητρική εταιρεία της Carglass® απασχολεί 29.000 εργαζόμενους, σε 35 χώρες & 5 Ηπείρους. Ο πολυεθνικός προσανατολισμός της εταιρείας, έχει οδηγήσει στην εφαρμογή μιας ενιαίας δέσμευσης για ένα επαγγελματικό περιβάλλον χωρίς φυλετικές, εθνικιστικές ή άλλου είδους διακρίσεις.

Για την Carglass® η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» δεν αποτελεί μόνο δέσμευση, αλλά επικύρωση στην μεγάλη υπόσχεση της Carglass® να λειτουργεί αμερόληπτα, προσφέροντας ένα δίκαιο και ασφαλές περιβάλλον στους Ανθρώπους της.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *