Skip to content

Η Daedalus γίνεται η πρώτη εταιρεία στην αγορά που δέχεται πληρωμές ασφαλίστρων σε Bitcoins!

Η Daedalus ανακοινώνει αυτήν την πρωτότυπη ενέργεια προχωρώντας ταυτόχρονα και σε Rebranding (αλλαγή ονόματος). Πιο συγκεκριμένα, το νέο όνομα της εταιρείας θα είναι από εδώ και πέρα το Wise Daedalus, σηματοδοτώντας τη στροφή της εταιρείας στις νέες τεχνολογίες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η κοινωνία αλλάζει με ραγδαίο ρυθμό μέσα από τις νέες δυνατότητες που παρέχουν κορυφαία τεχνολογικά εργαλεία όπως το blockchain. Νέες ανάγκες και νέες τάσεις διαμορφώνονται στους καταναλωτές και κατ’ επέκταση στην ασφαλιστική αγορά. Η Daedalus Insurance Brokers αποτελεί εταιρεία που ανέκαθεν συμβάδιζε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής. Ο στόχος της παραμένει ίδιος και είναι η προστασία του ασφαλισμένου, ωστόσο ο προσανατολισμός στην εξέλιξή της είναι πλέον ψηφιακός. Και αυτό στην πράξη και συμβολικά το πραγματοποιεί μέσα από το rebranding της σε Wise Daedalus, αποσκοπώντας στο να αποτυπώσει στην μπράντα της την ουσία της ηλεκτρονικής εποχής, όπου όλα είναι μέσα από έξυπνες συσκευές και εφαρμογές απλά και ταχύτατα.

Εν τοις πράγμασι η Εταιρεία ενσωματώνει πλέον στις διαδικασίες της συστήματα blockchain και σχεδιάζει application σε συνεργασία με τη Revolut που θα δώσει τη δυνατότητα σε πελάτες και συνεργάτες να συναλλάσσονται με την Εταιρεία μέσω bitcoins. Η εφαρμογή θα είναι συμβατή με smart συσκευές τηλεφώνου, υπολογιστές και tablets και θα είναι on line τον Νοέμβριο.

Με απόλυτο σεβασμό προς τους συνεργάτες η Daedalus εστιάζει στην ηλεκτρονική επικοινωνία με τους καταναλωτές έχοντας ως μέσο επαφής το daedaluslife.gr την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Εταιρείας που είναι φιλική προς το χρήστη και παρέχει αναγκαία πληροφόρηση αλλά και περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Ταυτόχρονα η Εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει νέα προγράμματα με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα.

Στη διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *