Skip to content

Η Eurolife ERB χορηγός στα “Βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας”

Στηρίζοντας το έργο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για ενίσχυση της εικόνας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η Eurolife ERB ήταν χορηγός στη φετινή διοργάνωση των «Βραβείων Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τα βραβεία είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται ετησίως από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο να ενισχύει την εικόνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Συμμετέχοντας στη διοργάνωση, η Eurolife ERB αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξη του έργου του, για αναγνώριση και επιβράβευση των καινοτόμων ιδεών που αναβαθμίζουν τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, καθώς και για ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών της χρονιάς.

Από αριστερά στα δεξιά: Γιάννης Χατζηθεοδοσίου – Πρόεδρος Ε.Ε.Α., Νίκος Δελένδας- Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, Δημήτρης Γαβαλάκης-Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Α.

Ως χορηγός, η Eurolife ERB απένειμε το νεοσύστατο Βραβείο Κοινού στην εταιρεία Μικροζυθοποιΐα Κυκλάδων Τήνου «Αλέξανδρος Κουρής και ΣΙΑ ΟΕ», η οποία παράγει τη μπίρα ΝΗΣΟΣ. Το Βραβείο Κοινού προέκυψε μέσα από μια διαδραστική διαδικασία κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και απονεμήθηκε στο τέλος της διοργάνωσης. Ο νικητής αναδείχθηκε κατόπιν ψηφοφορίας των παρευρισκόμενων, η οποία διενεργήθηκε μέσω tablet. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να απαντήσουν σε ένα ερώτημα, επιλέγοντας την απάντηση της προτίμησής τους. Η ψηφοφορία διεξήχθη από ερευνητές της Focus Bari, οι οποίοι διαχειρίστηκαν ολόκληρη τη διαδικασία.

Το βραβείο απένειμε ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, σημειώνοντας ότι «απόψε βραβεύουμε τους επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να αντισταθούν στην κρίση και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, βασισμένοι στην καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ως Eurolife ERB, ο θεσμός των βραβείων και όλες οι αξίες που αντιπροσωπεύει μας εκφράζουν απόλυτα, γι’ αυτό και μας τιμά ιδιαίτερα το ότι βρισκόμαστε εδώ απόψε, υποστηρίζοντας τους σκοπούς μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης».

(Κεντρική Φωτό: Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, απονέμει το Βραβείο Κοινού)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *