Skip to content

Η GAMA Hellas  στην καρδιά των εξελίξεων της Παγκόσμιας Ασφαλιστικής Βιομηχανίας

IGNITE_CHANGE_3Με ιδιαίτερη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε  από τις  19/3/2017 έως 22/3/2017 το ετήσιο Συνέδριο της  GAMA International  με τίτλο «IGNITE CHANGE» στην Washington, D.C. στο εκπληκτικό  συνεδριακό συγρότημα  Gaylord National Resort & Convention Center.

Ένα εξαιρετικά οργανωμένο Συνέδριο με απήχηση  στην παγκόσμια Ασφαλιστική αγορά, με μηνύματα έμπνευσης, παρακίνησης, πρακτικών εφαρμογών και συστημάτων.

Περισσότεροι από 2.700  Managers – Ηγέτες για 4 ημέρες, έκαναν ένα ταξίδι γνώσεων και έμπνευσης, αποκομίζοντας πρακτικές συμβουλές από τους καλύτερους ηγέτες της Ασφαλιστικής βιομηχανίας οι οποίοι εθελοντικά μοιράστηκαν τις εργασιακές πρακτικές τους.

Στην κεντρική σκηνή του Συνεδρίου, περισσότεροι από 10  καταξιωμένοι & διεθνούς  φήμης ομιλητές, περιέγραψαν απλά και κατανοητά τον νέο κόσμο του αύριο που δημιουργείται με ταχύτατους ρυθμούς, μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης.

IGNITE_CHANGE_5Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 20 workshops, στα οποία συμμετείχαν ως ομιλητές 35 κορυφαίοι επαγγελματίες Managers, δίνοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να δουν και να ακούσουν συνταγές καθημερινής επιτυχίας.

H Gama Hellas  ήταν παρούσα εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο, φέρνοντας στις «αποσκευές» της νέα οράματα και συμφωνίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο να βοηθήσει τους  Έλληνες και Κύπριους Managers-Συντονιστές αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρίες που πιστεύουν στον ρόλο των ανθρώπινων δικτύων. Παράλληλα, η GAMA Hellas εξασφάλισε για τα μέλη της όλες τις παρουσιάσεις του Συνεδρίου που θα αναρτηθούν στο site της ( www.gamahellas.com ).

Η Ελληνική και Κυπριακή αποστολή συμμετείχε με 45 Managers – Ηγέτες οι οποίοι παρακολούθησαν 5  workshops με διερμηνεία. Εξαιρετικό ήταν το workshop που πραγματοποιήθηκε από τον κ.Troy Korsgaden και που εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη της η GAMA Hellas. Ο κ.Troy Korsgaden  μοιράστηκε με  τους συμμετέχοντες εργασιακές πρακτικές – εμπειρίες  από την καθημερινή δουλειά του.

IGNITE_CHANGE_1Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της GAMA International, συνεδρίασε το Board της GAMA Hellas (Ιωάννης Τοζακίδης – Πρόεδρος GAMA Hellas & Γεν. Γραμματέας ΠΣΣΑΣ, Δημήτριος Γαβαλάκης – Μέλος Board GAMA Hellas & Πρόεδρος  ΠΣΣΑΣ, Κλέαρχος Πεφάνιος – 1ος Πρόεδρος GAMA Hellas, Αθανάσιος Κατσιγιάννης – Αντιπρόεδρος Board GAMA Hellas) και η υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas, κα Φανή Θεοφανίδου με στελέχη της  GAMA International, την κα Bonnie Godsman  – CEO  GAMA  International, τον κ. Joe Mosimann  – Director Global Accounts, τον κ. AAMIR CHALISA – Global Markets, Gama  International και τον κ. Athan Vorilla –  Πρόεδρο /Διευθύνων Σύμβουλο του Lighthouse Financial Network, LLC. και συζητήθηκαν οι τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη του παραρτήματος καθώς και η προετοιμασία για την επόμενη συνάντηση του 2018 στην Ελλάδα.

 

Επίσης, ο Πρόεδρος της GAMA Hellas κ. Ιωάννης Τοζακίδης, ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δημήτριος Γαβαλάκης, η Αντιπρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κα Φωτεινή Κουκουλιάκου και η υπεύθυνη επικοινωνίαs τηs GAMA Hellas κα Φανή Θεοφανίδου, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της GAMA International ύστερα από πρόσκληση της κας B.Godsman.  Στόχος της επίσκεψης  ήταν η γνωριμία με τα στελέχη της GAMA International, η ξενάγηση στα νέα γραφεία του οργανισμού και φυσικά η ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση της παρουσίας του παραρτήματος στην Ελληνική Αγορά.

Στην προσπάθειά μας  για ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας όσον αφορά τον ρόλο και την αξία του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων , υπήρξε κάλυψη του συνεδρίου, με ζωντανή σύνδεση Skype, από το οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι SBC.

Ο Πρόεδρος της GAMA Hellas κ. Ι.Τοζακίδης και ο Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ κ. Δ.Γαβαλάκης  παρουσίασαν τις πρωτοβουλίες  της GAMA Hellas, ανέδειξαν την προσπάθεια των Ελλήνων Συντονιστών για ποιοτική αναβάθμιση των εργασιών τους και τέλος προέβαλαν συνολικά  την αξία του Ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για τον Έλληνα πολίτη.

Είμαστε έτοιμοι για το επόμ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *