Skip to content

Η LIMRA γιορτάζει 100 χρόνια προσφοράς στην ασφαλιστική βιομηχανία

Limra: 100 χρόνια προσφοράς στην παγκόσμια ασφαλιστική βιομηχανία

Έρευνα, Μελέτες, Συμβουλευτική, Εκπαίδευση, Δικτύωση είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το τεράστιο έργο της LIMRA από το 1916, έτος ίδρυσης της, έως σήμερα.

Η LIMRA στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχει παρουσία για πάνω από 35 χρόνια, προσφέροντας και στις δύο χώρες σημαντικό έργο, το οποίο συνέβαλε στην εδραίωση του συστήματος agency και στην εν γένει ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς.
Στην πατρίδα μας, τόσο η παροχή χρήσιμων και αναλυτικών στοιχείων για τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά, όσο κυρίως η εκπαίδευση και η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού των πωλήσεων αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικούς τομείς συνεισφοράς της LIMRA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός επιτυχημένων Μάνατζερ της ασφαλιστικής αγοράς απέκτησαν τις πολύτιμες, για την επαγγελματική τους πορεία, γνώσεις και δεξιότητες μέσα από Εργαστήρια της LIMRA.

Τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά συνέδρια της LIMRA αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης και επικαιροποιημένης γνώσης για τα στελέχη της ελληνικής και κυπριακής αγοράς. Παράλληλα η λειτουργία της Ελληνοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA, μέσω των Συνεδρίων της αλλά και των θεσμοθετημένων ετήσιων βραβεύσεων, έχει συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω αναβάθμιση τόσο των στελεχών όσο και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Ελληνικής και Κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς.

Η Ελλάδα και η Κύπρος συμμετέχουν στον εορτασμό των 100ων γενεθλίων της LIMRA με μία σημαντική επετειακή εκδήλωση που διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα και η οποία απευθύνεται σε όλα τα στελέχη πωλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς.

Στην εκδήλωση αυτή, εκτός από επιφανή στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, θα παρευρεθούν εκ μέρους της LIMRA, ο κ. Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive Mediterranean & Midlle East, ο κ. Bernard Retali, President LIMRA EMEA, και η κα Jacqueline M. Lucas, Director of International Programs, η οποία θα είναι και η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αναδειχθούν, όχι μόνο η διαχρονική συνεισφορά της LIMRA στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και οι υγιείς επαγγελματικές πρακτικές που αποτελούν μέρος της τεχνογνωσίας και της βασικής φιλοσοφίας της LIMRA.
Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν αναλυτικότερα στοιχεία τόσο για το Πρόγραμμα της Ημερίδας όσο και για τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής σε αυτή.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *