Skip to content

Η NN Hellas στηρίζει το 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

H NN Hellas στήριξε το 3ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» με θέμα «Η Ασφαλιστική Αγορά “συνταγογραφεί” λύσεις για την υγεία», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic την Tρίτη 11 Ιουνίου.

Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση σύγχρονων λύσεων σε θέματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, εστιάζοντας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η προοπτική στρατηγικών συνεργειών ανάμεσα στους κλάδους παροχής των υπηρεσιών αυτών, με απώτερο σκοπό την επίτευξη υπεραξίας για το κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Κουγιουμουτζής Κωνσταντίνος, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της ΝΝ Ηellas, συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Μια winwin σχέση συνεργασίας κρατικών νοσοκομείων-ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών». Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τα πεδία κοινής δράσης των ασφαλιστικών εταιρειών με τα κρατικά νοσοκομεία και αναφέρθηκαν στα οφέλη που προκύπτουν από αυτή.

(Κεντρική Φωτό – Από αριστερά προς δεξιά: Ο Διευθυντής Σύνταξης της Ναυτεμπορική, κ. Πλάτων Τσούλος, ο Ιατρός, Πνευμονολόγος, Αντιπρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Δρ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών]της NN Hellas, κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμουτζής, η Διοικήτρια Π.Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», κα. Αναστασία Μπαλασοπούλου, ο Πρόεδρος της Εθνική Ασφαλιστική, κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Chief Operations Officer της Allianz Ελλάδος, κ. Αχιλλέας Σδράκας.)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *