Skip to content

Η NP Ασφαλιστική στο ρυθμό του Mundobasket

Με διαφημιστική προβολή κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ (Mundobasket) συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του Β΄ Εξαμήνου η NP Ασφαλιστική, ενώ παράλληλα προβάλλεται στις κυριότερες αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές στον Sport Fm (94,6) αλλά και σε πέντε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επικοινωνώντας στο κοινό το πλέον σύγχρονο και χρήσιμο ασφαλιστικό της προϊόν για την Ασφάλιση Κατοικίας, το πρόγραμμα «NP Κατοικία 1985».

H NP Aσφαλιστική βρίσκεται δίπλα σας και μέσα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στην Κίνα, έχοντας εξασφαλίσει τη διαφημιστική της προβολή στις ώρες όλων των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και στους κυριότερους υπόλοιπους αγώνες του τουρνουά. Η Εταιρία υποστηρίζει κάθε εκδήλωση που ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο και τονίζει το ισχυρό επιχειρηματικό και αγωνιστικό της πνεύμα.

Με την ολοκλήρωση της διαφημιστικής προβολής της Εταιρίας κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, θα συνεχισθεί από 16/9 η τηλεοπτική διαφημιστική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ εξαμήνου στα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και στο internet, μέσω της digital marketing καμπάνιας που έχει ετοιμάσει.

Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Εταιρίας και μέσω των προφίλ μας στα social media (facebook και linkedin), ακολουθώντας την «NP Ασφαλιστική» . Επίσης, οι Συνεργάτες και οι Πελάτες της Εταιρίας μπορούν να ενημερώνονται και μέσα από το καλαίσθητο εταιρικό μας Newsletter, το «NP Family News» που αποστέλλεται κάθε τρεις μήνες.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *