Skip to content

Η “NP Ασφαλιστική” χορηγός στο UEFA Euro 2020

Η “NP Ασφαλιστική” είναι διαφημιστικός χορηγός στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς , το UEFA Euro 2020 που θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου 2021, με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, και θα καλυφθεί αποκλειστικά και ζωντανά από τον ANT1.

Το 16ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα γιορτάσει, με 1 χρόνο καθυστέρηση, τα 60α του γενέθλια. Η ημερομηνία έναρξης είναι στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου 2021.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το UEFA Euro 2020 θα φιλοξενηθεί σε 12 ευρωπαϊκές πόλεις (Ρώμη, Μπακού, Αγία Πετρούπολη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι , Λονδίνο , Γλασκώβη, Μπιλμπάο, Δουβλίνο, Μόναχο και Βουδαπέστη), με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων, εκ των οποίων οι 10 είναι μέσα στις 15 καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου.

Η NP Ασφαλιστική μετά την παρουσία της στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, υποστηρίζει και την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση μεταξύ των καλύτερων ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων, για να θυμίσει σε όλους μας ότι η ασφάλιση είναι χρήσιμη σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας.

Το διαφημιστικό μήνυμα της NP θα είναι διάρκειας 15΄΄ και θα εμφανίζεται και στους 51 αγώνες του Euro 2020, από τους ομίλους μέχρι και τον τελικό, ακριβώς πριν το πρώτο σφύριγμα του αγώνα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *