Skip to content

Η SEIB ανατρέπει τα δεδομένα και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις

Μόλις 3 μήνες από τις τελευταίες αναβαθμίσεις του Ιουλίου στις παροχές του Ατομικού προγράμματος Υγείας FlexibleHealth, η SEIB ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις της παγκόσμιας αγοράς μέσω της εταιρίας μηχανογράφησης SCRIPT, μέρος του ομίλου, και εγκαινιάζει νέα εποχή στα Ατομικά Νοσοκομειακά Προγράμματα Υγείας στην Ελλάδα λανσάροντας νέα, ευέλικτη συμπληρωματική κάλυψη σε όσους ήδη διαθέτουν Ομαδικά Συμβόλαια υγείας, ανεξαρτήτως εταιρίας.

Με τις νέες αυτές επεκτάσεις, το FlexibleHealth ξεπερνά τους 1.500.000 δυνατούς συνδυασμούς παροχών, συμμετοχών και απαλλαγών, και είναι πλέον με διαφορά το πιο ευέλικτο νοσοκομειακό πρόγραμμα της ελληνικής αγοράς, και το μοναδικό που πλάθεται τόσο ουσιαστικά πάνω στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλισμένου, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον συνήθη χαρακτηρισμό του στην ασφαλιστική αγορά ως «πλαστελίνη».

Συγκεκριμένα, η πεπειραμένη ομάδα της SEIB, αποτελούμενη τόσο από τη «νέα γενιά» όσο και από βετεράνους με παραπάνω από 40 χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας, προτείνει με ένα μόνο ατομικό “Flexible” Ασφαλιστήριο υγείας με την σφραγίδα των LLOYDS:

  • Επέκταση του Ορίου Κεφαλαίου του Ομαδικού προγράμματος των Ασφαλισμένων
  • Κάλυψη Απαλλαγών και Συμμετοχών που δεν καλύπτονται από το Ομαδικό
  • Λύση στο “τι θα γίνει αν χαθεί το Ομαδικό” στις συνήθεις περιπτώσεις που το συμβόλαιο δεν ανανεωθεί, ο ασφαλισμένος αλλάξει δουλειά ή απλά συνταξιοδοτηθεί.

Έτσι, από σήμερα οι συνεργάτες της SEIB, σε 3 απλά online βήματα, μπορούν να προτείνουν νέες πρωτοποριακές συμπληρωματικές λύσεις σε όλους τους Ασφαλισμένους Ομαδικών Συμβολαίων.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο κ. Άκης Παπαπαύλου, σχεδιαστής του προγράμματος FlexibleHealth και συνιδρυτής της SEIB τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τόσα χρόνια, αφουγκραζόμενοι τους συνεργάτες μας, απαντάμε με τον καλύτερο δυνατό και σύγχρονο τρόπο στις ανάγκες των ασφαλισμένων μας σχεδιάζοντας προσιτά και εύπλαστα προγράμματα, προσαρμοσμένα τόσο στις απαιτήσεις όσο και στο πορτοφόλι τους, έχοντας πάντα στο πλευρό μας την αγορά των LLOYD’S του Λονδίνου αλλά και την εταιρία μηχανογράφησής μας, SCRIPT.

Από σήμερα αισιοδοξούμε να προσφέρουμε την ίδια πολυτέλεια σε ήδη ασφαλισμένους, που επιθυμούν να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη.

Αξιοποιώντας τεχνογνωσία και τεχνολογία και μέσω του πανελλήνιου δικτύου συνεργατών μας δίνουμε την ελευθερία στον Έλληνα Ασφαλισμένο που καλύπτεται μερικώς από κάποιο Ομαδικό συμβόλαιο, είτε να το αξιοποιήσει επεκτείνοντας τα όριά του, είτε να καλύψει τις απαλλαγές/συμμετοχές του ή “να μπορεί να πάρει το νοσοκομειακό του και να φύγει”, γιατί άλλαξε δουλειά, γιατί συνταξιοδοτήθηκε, γιατί το Ομαδικό του δεν ανανεώθηκε. Χωρίς να φοβάται μην χάσει το δικαίωμά του στην Ασφάλιση επειδή ενδιάμεσα ίσως παρουσίασε προβλήματα υγείας.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα καλύπτει κάποιος πλήρως, συμπληρωματικά κάλυψη Ομαδικού Ασφαλιστηρίου με ένα μόνο Ατομικό Ασφαλιστήριο Υγείας το οποίο μπορεί να μετατραπεί από την επόμενη κιόλας χρονιά της απώλειας του ομαδικού σε 100% κάλυψης, χωρίς ενδιάμεσα έλεγχο της κατάστασης της υγείας του Ασφαλισμένου, και είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που έχουμε και αυτή την πρωτιά!»

Νέα Ατομικά Συμπληρωματικά Συμβόλαια FlexibleHealth

Σε ποιους απευθύνονται;

  • Άτομα ηλικίας μέχρι 55 ετών
  • Κατόχους Ομαδικού Ασφαλιστήριου νοσοκομειακής περίθαλψης είτε ως κύρια είτε ως εξαρτώμενα μέλη, ανεξαρτήτως εταιρία

Τι παρέχουν;

  • Επέκταση του Ορίου Εξόδων νοσηλείας του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου του ασφαλισμένου έως και 4.000.000 ετησίως.
  • Προαγορά ασφαλισιμότητας:
  1. Δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης μετά την λήξη του Ομαδικού συμβολαίου χωρίς νέο έλεγχο υγείας
  2. Επιλογή νέου εκπιπτόμενου ποσού από τον ασφαλισμένο από την επόμενη κιόλας ετήσια ανανέωση μετά τη λήξη/απώλεια του Ομαδικού Συμβολαίου, με δυνατότητα ακόμη και μηδενικής απαλλαγής
  • Πλήρης ή μερική κάλυψη της συμμετοχής/απαλλαγής του Ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας που δεν καλύπτεται από το Ομαδικό του Ασφαλιστήριο.

Παράδειγμα:

Οι νέες αυτές συμπληρωματικές επιλογές επέκτασης των ομαδικών καλύψεων διατηρούν τις παροχές και τις καλύψεις που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι του Ατομικού Ασφαλιστηρίου υγείας FlexibleHealth, 100% καλυπτόμενο από τους Lloyd’s, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν προνομίων υγείας στις κλινικές όλης της χώρας, των ευκολιών πληρωμής με πιστωτική κάρτα (έως και 12 άτοκες δόσεις) και της ταχυπληρωμής ή/και τραπεζικής κατάθεσης σε 3μήνες και 6μήνες δόσεις.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *