Skip to content

Θεόδωρος Καρούτζος: «Φροντίζουμε για το πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία μας!»

Ακολουθεί το μήνυμα του Θεόδωρου Καρούτζου, Διευθύνοντα Συμβούλου της Affidea Ελλάδος, για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας:

Είναι γεγονός πως όλοι μας βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα που έχει μετατρέψει την καθημερινότητά μας σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε ασφαλείς.

Η υγεία μας αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και ένα προνόμιο που δεν είναι δεδομένο. Τώρα είναι η στιγμή να το εκτιμήσουμε περισσότερο από ποτέ. Μέσα από τα διδάγματα αυτής της πανδημίας, καλούμαστε να αποκρυσταλλώσουμε τις εμπειρίες και να προχωρήσουμε στη χάραξη πολιτικών υγείας για την επόμενη μέρα καθώς στην προάσπιση του αγαθού της υγείας κανείς δεν περισσεύει.

Η Affidea όλα αυτά τα χρόνια είναι συνυφασμένη με έννοιες όπως ποιότητα, πιστοποίηση, αξιοπιστία, ασφάλεια και πλάι σε αυτές θα συνεχίσει να πορεύεται. Αυτό το διάστημα που η υγεία, οι επιχειρήσεις και η οικονομία δοκιμάζονται, σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, εμείς παραμένουμε στις επάλξεις, με τους ανθρώπους μας στην πρώτη γραμμή.

Εφαρμόζοντας εγκαίρως όλα τα σχετικά πρωτόκολλα έχουμε προετοιμαστεί από την έναρξη ακόμη της πανδημικής κρίσης για τη μάχη κατά της Covid-19. Με αυξημένη ασφάλεια ενάντια στον κορωνοϊό και σε πλήρη ετοιμότητα για την εξυπηρέτηση των ασθενών που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας, οι ιατροί και νοσηλευτές μας παραμένουν πιστοί στο καθήκον τους να υπηρετούν την ιατρική και νοσηλευτική επιστήμη και είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όσους έχουν άμεση ανάγκη.

Θεμέλιος λίθος της λειτουργίας μας αποτελούσε πάντα η προσωποκεντρική μας προσέγγιση. Έτσι λοιπόν δεσμεύομαι τόσο εγώ προσωπικά όσο και σύσσωμο το δυναμικό της Affidea ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες και σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία, την οποία θα ξεπεράσουμε μαζί, διατηρώντας την πίστη, την υπομονή και την αισιοδοξία μας.

Παραμένουμε κοντά σας ασφαλείς και υγιείς. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *