Skip to content

Eurolife: Ισχυροποιείται με αλλαγές προς όφελος του πελάτη

Με μια σειρά απο τροποποιήσεις, ξεκάθαρα προς όφελος του πελάτη η Eurolife βελτίωσε ένα, έτσι και αλλιώς πολύ καλό συμβόλαιο υγείας, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη θέση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στο πνεύμα της εποχής, ανακοινώθηκαν και εκπτώσεις και ειδικά πακέτα παροχών στα συμβόλαια αυτοκινήτου αλλά και στα προγράμματα επαγγελματικής αστικής ευθύνης.

Πιο συγκεκριμένα, στα συμβόλαια υγείας μείωσε κατά 50% το ποσό που εκπίπτει στις νοσηλείες μιας ημέρας – κίνηση που θα εκτιμήσει πολύς κόσμος μιας και πάρα πολλές εξετάσεις ή και θεραπείες  γίνονται σήμερα σε πολύ λίγες ώρες, με μικρό ιατρικό κόστος, το οποίο τις περισσότερες φορές εκπίπτει από την ασφαλιστική κάλυψη (όρος “απαλλαγής”), με αποτέλεσμα να το επιβαρύνεται σχεδόν όλο ο ασφαλισμένος χωρίς συμμετοχή της εταιρείας. Με τη μείωση του ποσοστού απαλλαγής η Eurolife θα μπορεί να αναλαμβάνει συχνότερα και περισσότερο τον λογαριασμό από τις νοσηλείες της μιας ημέρας.

Παράλληλα, πρόσεθεσε κάποιες συγγενείς παθήσεις, την διαδικασία της αιμοκάθαρσης και κάποιες εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις. Ως προς τις συγγενείς (εκ γενετής)  παθήσεις, είναι γνωστό ότι  δεν καλύπτονται απο τις περισσότερες των εταιρειών.  Όμως αυτό πολλές φορές είναι άδικο, για παράδειγμα στις περιπτώσεις που κάποιος διατηρεί πολλά χρόνια συμβόλαιο υγείας και ξαφνικά ανακαλύπτει εκ γενετής πάθηση η οποία δεν του είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα μέχρι τότε. Παρόμοια περιστατικά στοχεύει να καλύψει η προσθήκη των συγγενών παθήσεων, με προκαθορισμένες βεβαίως, περιόδους αναμονής (χρόνια ισχύος του συμβολαίου).

Εξίσου σημαντική και η παροχή κάλυψης της αιμοκάθαρσης, στην οποία υποβάλλεται μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού και η οποία δεν καλύπτεται από πολλές εταιρείες με την δικαιολογία τελικά, ότι δεν περιλαμβάνει νοσηλεία. Ωστόσο είναι ιατρικά απαραίτητη, είναι φυσικά θεραπεία και όχι διαγνωστική διαδικασία και σίγουρα η κάλυψή της θα ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες. Πρόκειται για νόσημα που εξελίσσεται αυξητικά με δραματικούς ρυθμούς. Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα περίπου το 10% του πληθυσμού, είτε στην Ελλάδα, είτε παγκοσμίως έχει χρόνια νεφρική νόσο.

Μειώνονται και κάποια κόστη τιμολογίου κατά 15% («Premium B») ενώ δίνονται και προνομιακά τιμολόγια («Premium A & B Economy») για όλα εξαρτώμενα μέλη με την ίδια κάλυψη.

Στα επιχειρηματικά συμβόλαια, έγινε προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης της τιμής  σε ένα αντικειμενικά πολύ καλό και πλούσιο συμβόλαιο, το  αστικής ευθύνης («Business Care») το οποίο απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ιατρεία, γραφεία, εμπόριο, υπηρεσίες) και γίνεται έτσι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Στα συμβόλαια αυτοκινήτου θα προσφέρεται  πλέον και κάλυψη τρίμηνης διάρκειας ενώ παράλληλα διαφαίνεται και μια τάση παραμετροποίησης της αγοράς: έκπτωση θα παρέχεται σε παντρεμένα ζευγάρια που έχουν δύο οχήματα, έκπτωση σε περίπτωση δεύτερου οχήματος, σε κάποιες επαγγελματικές ιδιότητες, στους προσεκτικούς οδηγούς καθώς και σε όσους έχουν δύο οχήματα με μονές και ζυγές πινακίδες. 

Ως δώρο στους πελάτες του αυτοκινήτου θα δίνονται δωρεάν παροχές και ειδικές τιμές στον Όμιλο της Ευρωκλινικής, δόσεις και επιστροφή 3% επί της αξίας του ασφαλίστρου σε περίπτωση εξόφλησης μέσω πιστωτικής Eurobank.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *