Skip to content

Αυτό μάλιστα. Είναι μια έξυπνη ιδέα Marketing (Aπό την Groupama)

του Νίκου Ξυδά

Παρατηρώντας διαχρονικά τις ενέργειες εξωστρέφειας της Groupama, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι άνθρωποι της ξέρουν από Marketing.

Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι χειρίζεται με “μαεστρία” την τέχνη της διαφήμισης, σε όλες της τις εκφάνσεις. Από τη “συσκευασία” των προϊόντων της (φυλλάδια, μπροσούρες, κτλ) μέχρι τις τηλεοπτικές της διαφημίσεις και τα social media.

Ποιος δεν θυμάται τα πετυχημένα διαφημιστικά σποτ που έπαιζαν για χρόνια στους κινηματογράφους με τον τίτλο “έγνοιες” (δείτε το βίντεο εδώ) ή την πολύ πετυχημένη καμπάνια στο Facebook με τίτλο “Η Ιστορία της Ασφάλισης”  -η οποία κατά την άποψή μας ήταν η καλύτερη Facebook καμπάνια Ασφαλιστικής την χρονιά που μας πέρασε-.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν σε αξιόλογες ενέργειες Marketing της εταιρείας ( δείτε εδώ, εδώ και εδώ).

Άλλη μια τέτοια ενέργεια έρχεται να προστεθεί στα επιτεύγματα της εταιρείας. Φρέσκια, πρωτότυπη και καλοκαιρινή.

Διαβάστε περισσότερα από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

Φέτος το καλοκαίρι, η Groupama φροντίζει ώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα να παραμείνουν… Σίγουρα δίπλα σας! Από αρχές Ιουνίου, στις οργανωμένες πλαζ «Yabanaki» Βάρκιζας και «Καΐκι» Σπετσών, καθώς και στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.), η Groupama Ασφαλιστική έχει τοποθετήσει στις ομπρέλες παραλίας, ειδικά κουτιά ασφαλείας που παρέχουν την ιδανική λύση προστασίας των προσωπικών σας αντικειμένων.

groupama

Με τον τρόπο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στους λουόμενους να φυλάξουν κλειδωμένα με ασφάλεια το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά, το πορτοφόλι τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα αξίας, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ξέγνοιαστα το χρόνο τους στην παραλία. Το κλειδί ασφαλείας είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από ειδικό λουράκι σιλικόνης και έχει σχήμα ρολογιού, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμα και στο κολύμπι!

groupama2

1 Comment

  1. Avatar

    ΕΥΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ GROURAMA ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ . ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ .
    ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΟΝΕΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ (ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ-ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ)


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *