Skip to content

Μέτρα Προστασίας από την Carglass® Ελλάδος για τον COVID-19

Η Carglass® Ελλάδος, με ενδιαφέρον και ευθύνη απέναντι στους Ανθρώπους, τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές της και ευρύτερα την Κοινωνία, έχει προχωρήσει στην έγκαιρη λήψη και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων απέναντι στην εξάπλωση του COVID-19 (Κορονοϊός).

Βάσει των αποφάσεων που έχει λάβει η Ελληνική Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές, η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, καθώς ο τύπος της δραστηριότητάς της συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις που έχουν ανακοινωθεί. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να εξυπηρετηθούν για επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων είτε σε ένα από τα εταιρικά καταστήματα είτε μέσω των πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων εξυπηρέτησης στο χώρο τους.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να συνεισφέρει μέσα από τις υπηρεσίες της στην ομαλή και απαραίτητη συντήρηση των οχημάτων (επαγγελματικών και ιδιωτικής χρήσης) προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής μετακίνηση, όπου αυτή κρίνεται αναγκαία. Πάντα στο πλαίσιο της ασφάλειας και προφύλαξης της υγείας όλων των εμπλεκομένων.

Σημαντικό μέρος του προσωπικού το οποίο καλύπτει όλα τα τμήματα της εταιρίας εργάζεται ήδη απομακρυσμένα, ενώ παράλληλα, έχουν εφαρμοστεί μέτρα προφύλαξης για τους εργαζομένους στο Κέντρο Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και στα Κεντρικά Γραφεία. Για τα Εταιρικά καταστήματα ισχύουν επιπλέον ισχυρότερα μέτρα, που αφορούν στην προφύλαξη του προσωπικού και των πελατών, με στόχο την ομαλή και ασφαλή συνέχιση παροχής υπηρεσιών.

Ο Όμιλος της Belron, μέλος του οποίου είναι η Carglass® Ελλάδος, χάρη στις πολύ ισχυρές συνεργασίες με τους παγκόσμιους προμηθευτές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, εργάζεται εντατικά για τη συνεχή αναπλήρωση των προμηθειών μας, έχοντας διασφαλίσει τον ανεφοδιασμό μας κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης.  Η ποιότητα των κρυστάλλων σε καμία περίπτωση δεν διακυβεύεται. Η Carglass® Ελλάδας θα συνεχίσει να τοποθετεί μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM).

Τέλος, έχει τεθεί σε ισχύ το Πλάνο Επιχειρηματικής Συνέχισης (Business Continuity Plan – BCP) με ομάδες Back up που σκοπό έχουν την πραγματοποίηση εργασιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες, τους πελάτες και τους Ανθρώπους μας, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους αυτοκινητιστές έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την προφύλαξη της υγείας όλων των παραπάνω.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *