Skip to content

Με δυναμικές επιδόσεις & όραμα την ανάπτυξη και το 2019 είναι η χρονιά της Mega Brokers

Οι έντονοι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, η δημιουργία πρωτοποριακών εφαρμογών και η υιοθέτηση καινοτόμων υπηρεσιών, έχουν αυξήσει την απόστασή της από τους ανταγωνιστές του κλάδου, όπως μαρτυρούν οι πρωτιές της MEGA BROKERS στις ασφαλιστικές εταιρείες Groupama, Εθνική, Interamerican όπως και οι διακρίσεις σε υπόλοιπες 12 ασφαλιστικές εταιρείες, για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2018.

Η MEGA BROKERS είναι η εταιρεία που γνωρίζει πώς να επενδύει αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ’ όλα, στο μέλλον.

Δεν είναι τυχαία τα μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης των πωλήσεων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά, να αναφερθεί ό,τι κατά την περίοδο 2013-2018 σημειώθηκε σημαντική αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 40%.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε:

«Έχουμε τη χαρά να ανταμειβόμαστε για ακόμη μία χρονιά με την πρωτιά στις πωλήσεις. Το να καταφέρει η εταιρεία να διατηρείται στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ανταγωνιστές της για 5η συνεχόμενη χρονιά εν μέσω ενός γενικότερα δυσχερούς επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, σημαίνει ότι αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή. Η διάκριση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε νέα πράγματα κάθε μέρα και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτός είναι ο νέος τρόπος δουλειάς μας σε μια εποχή που μας φέρνει συνεχώς νέα δεδομένα. Η διάθεση για αλλαγή και προσαρμοστικότητα στο καινούργιο, μας οδηγεί καθημερινά σε συνεχή εξέλιξη και επιτυχία».

Στιγμιότυπα: 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *