Skip to content

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η ημερίδα του Insuranceforum.gr στην Πάτρα

DSC_0039_resizeINSURANCE_FORUM_11-620x330-1417432758Tην 9η ασφαλιστική ημερίδα διοργάνωσε το insuranceforum.gr στην Πάτρα σε συνεργασία και με την οικονομική υποστήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Την ημερίδα παρακολούθησαν 120 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από την Πάτρα και τους γύρω Νομούς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα σχετικά με την διαμεσολάβηση, όπως για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συνένωσης ασφαλιστικών εργασιών, τον σύγχρονο τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας ενός ασφαλιστικού γραφείου και τους τρόπους επιβίωσης εν καιρώ κρίσης.

Για ακόμη μία φορά οι εισηγητές του insuranceforum.gr ήρθαν κοντά στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και συζήτησαν μαζί τους για θέματα που τους ενδιαφέρουν καταθέτοντας τις απόψεις τους. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος κος Ανδρέας Ντακόλιας αναφέρθηκε στο συνεχές έργο του Σωματείου, μεταξύ των οποίων είναι και η επιμόρφωση των μελών και η σωστή ενημέρωση, ώστε να ενισχύεται η παρουσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ακόμα περισσότερο. Ανέφερε επίσης ότι για να είναι ισχυρό το σωματείο θα πρέπει να έχει ακόμη περισσότερα μέλη και για αυτό τον λόγο κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να γίνουν μέλη του σωματείου και να το υποστηρίξουν οικονομικά.

Την ημερίδα χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος Πλάτων Μαρλαφέκας ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο σωματείο για την συνεχή δράση του και συγκεκριμένα για τις συχνές ημερίδες ενημέρωσης που διοργανώνει για τα μέλη και τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς. Τέλος δήλωση πως το επιμελητήριο είναι και θα είναι υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Κατα την διάρκεια της ημερίδας και μέσα από τις εταιρικές ομιλίες των χορηγών της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εταιρικό προφίλ των εταιρειών, αλλά και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Ο κ. Περικλής Καραμυτιλιός (Account Manager της Saint Gobain Autover Hellas) αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά μεγέθη της μητρικής εταιρείας κατασκευής κρυστάλλων, τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, και τόνισε ιδιαίτερα την σημασία που δίδει η GLASSDRIVE στην ασφάλεια, κατά την επισκευή και την αντικατάσταση των κρυστάλλων. Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο επίσημων συνεργατών της GLASSDRIVE που εκπροσωπούν τον Νομό και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων τους κ.κ Γαλιατσιάτο Γιώργο και Δημόπουλο Σπύρο.

Η κα Κατερίνα Καψάλη (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος της INTERLIFE Ασφαλιστικής) αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, συνεργάτης της εταιρείας καθώς και στα σημεία που διαφοροποιείται η εταιρεία όσον αφορά την εξυπηρέτηση του συνεργάτη.

Η κα Έφη Κοσσυβάκη (Agency Manager της AIG Ελλάδος) μίλησε για την πολιτική της AIG όσον αφορά την εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη, αναφέρθηκε στα καινοτόμα και μοναδικά ασφαλιστικά προϊόντα που αναπτύσσει και διαθέτει η εταιρεία, αλλά και στο γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας με τους διαμεσολαβητές.

Μέγα Χορηγοί της Ημερίδας ήταν η GLASSDRIVE, η AIG και η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Χορηγός η OΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το insuranceworld.gr, το asfalisinet.gr, η εφημερίδα asfalizomai, το insurance-eea.gr και το insurancewebinars.gr.

Επίσης η ημερίδα υποστηρίχθηκε από τα τοπικά μέσα patrasevents.gr και thebest.gr.

Η ημερίδα διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και των 2 μεγαλύτερων πανελλαδικών Συλλογικών Φορέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, του ΣΕΜΑ και της ΕΕΑΕ.

Το insuranceforum.gr με την ημερίδα της Πάτρας ολοκλήρωσε μία σειρά επιτυχημένων ημερίδων με κύριο αντικείμενο την Εκπαίδευση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Ο επόμενος κύκλος ημερίδων με νέα θεματολογία και νέο προφίλ ξεκινάει με την ημερίδα της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2015. Όσοι σύλλογοι και επιμελητήρια επιθυμούν να οργανώσουν σε συνεργασία με το insuranceforum.gr την νέα ημερίδα του και στην πόλη τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *