Skip to content

Μην γράφεις τη ζωή! – εξαιρετική η καμπάνια της ΕΑΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτότυπη δράση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για την προώθηση της οδικής ασφάλειας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, που αναπτύχθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για τρεις εβδομάδες, φορτηγά οδικής βοήθειας, μεταφέροντας τρακαρισμένα οχήματα, κυκλοφορούσαν σε πολυσύχναστες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης προσελκύοντας την προσοχή οδηγών και περαστικών. Τα φορτηγά ήταν ντυμένα με πανό, με ευδιάκριτο το μήνυμα: «Ήπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ, τί θα κάνεις;».

20150627_232313

Ταυτόχρονα, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ίδιων περιοχών μοιράστηκαν πάνω από 55.000 ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα το αλκοόλ και την οδήγηση και το σύνθημα «Μην γράφεις τη ζωή…» (δείτε κεντρική φωτό)

_MG_2171Στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση κυρίως των νέων και η προβολή του μηνύματος των συχνά τραγικών συνεπειών της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η πρωτοβουλία της ΕΑΕΕ, που έχει αποσπάσει βραβείο δημιουργικότητας στο θεσμό ERMIS AWARDS, ξεκίνησε το 2009 και επαναλήφθηκε φέτος για τρίτη φορά. Η δράση αναπτύχθηκε σε χαρακτηριστικές περιοχές στην Αττική και για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη.

_MG_1285

Την πρωτοβουλία στήριξαν εταιρίες – μέλη της ΕΑΕΕ. Χορηγοί ήταν οι AIG, Ευρωπαϊκή Πίστη, Interamerican, Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα και Υδρόγειος. Υποστηρικτές οι ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, Credit Agricole Life, ERGO, Generali, Hellas Direct, NP Insurance και Συνεταιριστική. Τα οχήματα βοήθειας παρείχαν οι Europ Assistance, Interamerican, Inter Partner Assistance, MAPFRE Assistance και Mondial Assistance.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *