Skip to content

Μπορούμε να δώσουμε αξιοπρεπείς συντάξεις

Σε μια περίοδο που η ελληνική οικονομία εμφανίζεται αβέβαιη για τη δυνατότητα απρόσκοπτης καταβολής των συντάξεων στο μέλλον, σε μια περίοδο που τα ασφαλιστικά ταμεία πιέζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Eurolife ERB Ασφαλιστική αισθάνεται την ανάγκη, με αφορμή τη σχετική συζήτηση που γίνεται στη χώρα μας , να εξηγήσει τις ασφαλείς και συμφέρουσες λύσεις που προτείνει στους πολίτες για να συμπληρώσουν τη σύνταξή τους.

Για πολλοστή φορά πριν από λίγες ημέρες, τα Μέσα Ενημέρωσης αποκάλυπταν ότι είναι οριακή η δυνατότητα καταβολής των συντάξεων εκ μέρους των ασφαλιστικών ταμείων. Ακόμα όμως κι αν συνεχιστεί η καταβολή, αυτό θα γίνεται με ολοένα και περισσότερες κρατήσεις, ολοένα και υψηλότερη φορολογία.

Έχουμε, δηλαδή, εισέλθει σε μια περίοδο, που οι περισσότερες κρατήσεις στα εισοδήματά μας αποτελούν βεβαιότητα, αλλά η απρόσκοπτη καταβολή της σύνταξης στο μέλλον, αβεβαιότητα.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, τα αποταμιευτικά προγράμματα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, αποτελούν αξιόπιστη και συμφέρουσα εναλλακτική λύση για να εξασφαλίσει ένας πολίτης πρόσθετο εισόδημα ως συμπλήρωμα στη σύνταξή του ή εφ άπαξ κεφάλαιο, διότι διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Απευθύνεται σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του, χωρίς περιορισμό.
  • Ο ασφαλισμένος επιλέγει τον τρόπο που θα του καταβληθεί η σύνταξή του
  • Ο ασφαλισμένος επιλέγει το ποσό του εισοδήματος που χρειάζεται για να συμπληρώσει την κύρια σύνταξή του
  • Ο ασφαλισμένος, κι όχι άλλος, μπορεί να επιλέξει να αυξήσει ή να μειώσει την τακτική του καταβολή, ώστε να διευκολυνθεί ο ίδιος, ανάλογα με το αν βρίσκεται σε μια πολύ παραγωγική, ή αντίθετα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.
  • Ο ασφαλισμένος γνωρίζει εξαρχής ότι υπάρχει εγγυημένη απόδοση στο τέλος του προγράμματος, γνωρίζει δηλαδή ότι στην Eurolife ERB Ασφαλιστική δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα καταβολής ή μείωσης της σύνταξης που θα εισπράττει.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με τον τρόπο αυτό, επανέρχεται στην καθημερινότητα του πολίτη η έννοια της αποταμίευσης, η οποία έσωσε πολλές γενιές Ελλήνων στο παρελθόν. Τώρα η αποταμίευση γίνεται με σεβασμό στις δυνατότητες του ασφαλισμένου, με συνεχή επικοινωνία του εκπροσώπου της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με αυτόν, με αναπροσαρμογές των όρων του συμβολαίου του ανάλογα με την πορεία της ζωής του.

Για τα αποταμιευτικά προγράμματα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων κι Εκπαίδευσης της εταιρείας, κ. Νικόλαος Δελένδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εταιρεία μας, αντιλαμβανόμενη την ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία αλλά και έχοντας προνοήσει για τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχει αναπτύξει αποταμιευτικά προγράμματα, τα οποία προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες καθενός: Από συμβόλαια με περιοδικές αλλά και εφάπαξ καταβολές, μέχρι unitlinked. Είναι ευρέως γνωστό ότι δεν μας λείπουν οι ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτές και, παρά την αλλαγή των συνθηκών στον τομέα της ασφάλισης, η Eurolife ERB Ασφαλιστική προσαρμόζει ανάλογα τα προσφερόμενα προγράμματα, ώστε να βρίσκεται πάντοτε σε αρμονία και ταύτιση με τις ανάγκες των πελατών μας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *