Skip to content

Νέα Έκθεση στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

STOartΜέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, ο Χώρος Τέχνης «ΣΤΟart  ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής φιλοξενεί έργα του Χρήστου Ευσταθίου, ενός Ανδριώτη δημιουργού που ζει στην Αθήνα.

Ο Χρήστος Ευσταθίου αρχικώς παρακολούθησε το «Πειραματικό Λύκειο Εφαρμοσμένων Τεχνών» και αργότερα σπούδασε  γραφιστική  στο «ΙΕΚ Ωμέγα» και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και ελεύθερο σχέδιο στην Ακαδημία «Πλάκα» της Αθήνας.

Έργα του, από τις θεματολογικές ενότητες που δούλεψε ανά περιόδους, όπως “Η εποχή των ανθρώπων, “Συχνότητες”, “Αναδόμηση” και “Προφίλ” έχουν παρουσιαστεί σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα (An- art, Νέανδρος κ.α.) όσο και στο εξωτερικό, στη Δανία, τη Βρετανία και το Παρίσι, με εξαιρετική ανταπόκριση από το φιλότεχνο κοινό. Στην Άνδρο, τη γενέτειρά του που υπεραγαπά, ο καλλιτέχνης διατηρεί μόνιμη έκθεση.

Έργα του βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή στην Άνδρο, στη Gallery Μιχαλαριάς Art στην Κηφισιά καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές.

Ο καλλιτεχνικός πολυχώρος «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» φιλοξενεί στο ισόγειο εκθέσεις καλλιτεχνών χωρίς εμπορική εκμετάλλευση, ενώ στον πρώτο όροφο στεγάζεται το Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης του κ. Δ. Παπαγεωργόπουλου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.stoart.gr.

facebook.com/stoartkorai

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *