Skip to content

Νέα συνεργασία Glassdrive® με την Εταιρεία Apeiron Insurance Project / Triglav d.d.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Glassdrive® και η Apeiron Insurance Project, ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της Σλοβενίας (12η συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της πιο αξιόπιστης Ασφαλιστικής εταιρίας στην Σλοβενία, solvency ratio 245% ) και μια εκ των πέντε πρώτων ομίλων στην κεντρική Ευρώπη, Zavarovalnice Triglav d.d., (πηγή). Η εταιρεία, κατέχει μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35.6% στην Σλοβενία και 19,6% στην περιοχή της Αδριατικήs. Οι δραστηριότητες της Triglav εστιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM), ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Apeiron Insurance Project (πηγή).

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Apeiron Insurance Project/Triglav d.d. θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive®, το οποίο αποτελείται από 67 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτοντας έτσι το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive® παρέχει για τους ασφαλισμένους της Apeiron Insurance project μοναδικές υπηρεσίες, όπως:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *