Skip to content

Νέα συνεργασία KTEO Auteco με Insurancemarket.gr

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, ενώνει τις δυνάμεις της με τα ΚΤΕΟ Auteco, την πρωτοποριακή υπηρεσία ΚΤΕΟ της Ελλάδας. Στόχος  της συνεργασίας είναι η παροχή προνομίων στους πελάτες και των δύο εταιρειών ώστε να ενισχυθεί η αγοραστική τους εμπειρία και να εξοικονομήσουν κόστη του οχήματός τους.

Μέσω αυτής της  συνεργασίας, ο πελάτης της Auteco θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί των ανταγωνιστικών προσφορών για την ασφάλιση του οχήματός του μέσα από μια πληθώρα συνεργαζόμενων εταιρειών, ενώ παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Το insurancemarket.gr αντιστοίχως, στοχεύει στην επιβράβευση των πελατών του προσφέροντας προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες της Auteco, τόσο για τον Τεχνικό Έλεγχο των οχημάτων (ΚΤΕΟ), όσο και για την έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο εταιρειών είναι η προσήλωση στον πελάτη και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απλά, εύκολα και οικονομικά. Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από την ταχύτητα των διαδικασιών τους και την υψηλή ικανοποίηση των πελατών τους.

Ειδικότερα η Auteco παρέχει πλήρη τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε μόλις 30’ ενώ ο οδηγός μέσω του auteco-insurance.gr μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του σε μόλις 5’. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν δείκτη ικανοποίησης πελατών 94%!

Σύμφωνα με τον Μανώλη Μαρσέλλο, Co-Founder και Γενικό Διευθυντή του insurancemarket.gr «Μας ενδιαφέρουν πολύ οι συνεργασίες με εταιρείες που προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον πελάτη τους όπως εμείς. Η Auteco θέτει πολύ υψηλά standards στις υπηρεσίες της και στη φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της και αυτό είναι κάτι που διέπει και εμάς σαν εταιρεία. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να προβάλουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα κοινό που ίσως δεν μας γνωρίζει αλλά και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την προτίμησή τους μέσω εκπτώσεων στους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων τους.»

Ο Κωνσταντίνος Βήκας, Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. της Auteco, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας δηλώνει «Η  Auteco, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, με γνώμονα την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και παράλληλα την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για τους οδηγούς οχημάτων, δημιουργεί διαρκώς νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των οδηγών αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας και επαγγελματικών, εν προκειμένω στην ασφάλιση οχημάτων. Με τη συνεργασία του insurancemarket.gr παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό που επισκέπτεται τα ΚΤΕΟ της Auteco να λαμβάνει συγκεντρωμένες προσφορές αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών στα μέτρα του, να συγκρίνει και επιλέγει άμεσα την πιο συμφέρουσα πρόταση, να απολαμβάνει ειδικά προνόμια, να πραγματοποιεί ξεκούραστα τις πληρωμές ηλεκτρονικά και πολλά άλλα.

Η ασφάλιση του οχήματος πλέον στην Auteco μετατρέπεται σε πολύ εύκολη και οικονομική διαδικασία.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *