Skip to content

Νέες Υπηρεσίες, καινοτόμα εργαλεία & στόχοι για την Απόλλων το 2020

Έχοντας κλείσει το 2019 με ανοδική παραγωγή 21,4%, η Απόλλων εισέρχεται στο 2020 με στρατηγική που εστιάζεται στη φιλοσοφία του phygital, σε καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες για τους συνεργάτες και τους πελάτες της και την αναδιοργάνωση του κλάδου ζωής και υγείας.

Με το μήνυμα «πάθος μας η επιτυχία σας» η Απόλλων διοργάνωσε στο Wyndham Grand Athens Hotels στις 29 Ιανουαρίου 2020, την ετήσια εκδήλωση συνεργατών της, στην οποία παρουσιάστρια ήταν η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου και ειδικοί ομιλητές η Sunny Istar Lee, Οικονομική Σύμβουλος, Συγγραφέας – Μέλος του MDRT και ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, ιδρυτής του SAVE M.O.Ρ.A.Σ.

Όπως ανέφερε η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων ΑΕ «Το 2019 είχαμε μία εξαιρετική χρονιά σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών. Συνολικά αυξήσαμε την παραγωγή μας κατά 21,4%, αύξηση που αποδίδεται σε ανοδική παραγωγή  των κλάδων Non Motor,  Zωής  & Υγείας. Αυξήσαμε την εξωστρέφειά μας, βελτιστοποιήσαμε υφιστάμενα εργαλεία και δημιουργήσαμε νέες υπηρεσίες. Για το 2020 συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική ανάπτυξη των συνεργατών μας, διευρύνουμε το δίκτυό μας και στοχεύουμε σε ανάπτυξη της τάξεως του 29%. Το mentoring των συνεργατών μας αναλαμβάνει ο Κάρολος Μαρκουίζος, επικεφαλής επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα και η Sunny Istar Lee θα πραγματοποιεί μία φορά την εβδομάδα σεμινάριο μέσω βιντεοκλήσης για τους συνεργάτες της Απόλλων».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαρόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, αναφέρθηκε στην ανθρώπινη επικοινωνία που υπάρχει στον Όμιλο και πως η φιλοσοφία αυτή διαχέεται από τη Διοίκηση προς όλους τους Συνεργάτες. Στο πλαίσιο αυτό έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στους στόχους που τίθενται σε κάθε τομέα αναφέρθηκαν οι κ.κ. Ν. Κανδύλης, Διευθυντής του κλάδου Non Motor, Μ. Παναγιωτοπούλου, Επικεφαλής του Κλάδου Οχημάτων, Γ. Κακαβελάκης, Επικεφαλής του Δικτύου, ενώ η κ. Α. Αγγελούδα, Εμπορική Διευθύντρια της PK Data αναφέρθηκε στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Διαμεσολάβησης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους δύο βασικούς ομιλητές, την κ. Sunny Istar Lee, που αναφέρθηκε στις 5 αρχές πώλησης στις ασφαλίσεις ζωής και τον Βαγγέλη Μόρα, που μίλησε για την προσφορά στο συνάνθρωπο και τη δύναμη ψυχής.

Στιγμιότυπα από το Συνέδριο:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *