Skip to content

Νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος

Κεντρικό θέμα της Ανοικτής Συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΣΜΑ που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ήταν οι «Συνέργειες και προοπτικές συνεργασίας των φορέων του ιδιωτικού τομέα για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης». Στη συζήτηση σε πάνελ συμμετείχαν ο κ. Χρήστος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Ινστιτούτου ΣΒΕ (ΙΝΣΒΕ), ο κ. Κωνσταντίνος Θέος, Γενικός Διευθυντής «Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», ο κ.  Ηλίας Κικίλιας, Γενικός Διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ, η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΠΕ και ο κ. Παναγής Τονιόλος, Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΓΜ, ενώ Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Βασίλης Ρεγκούζας, τ. Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΣΜΑ.

Οι εκπρόσωποι των φορέων και τα στελέχη των 35 εταιρειών – μελών του ΣΕΣΜΑ συζήτησαν τους τομείς και τις δυνατότητες συνεργασιών μεταξύ των φορέων και των μελών τους για την από κοινού διεκδίκηση έργων, τις συνθήκες και προϋποθέσεις για την επιτάχυνση της ανάθεσης, υλοποίησης και παραλαβής των έργων, καθώς και τις προτεραιότητες των φορέων και των μελών τους για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Επίσης, τονίστηκε ο ρόλος των συμβούλων μάνατζμεντ στην υποστήριξη της  υλοποίησης των έργων.

Από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην κλειστή συνεδρίαση του Συνδέσμου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΜΑ το οποίο είναι:

Πρόεδρος:                     Ραουνάς Γεώργιος, Γενικός Διευθυντής KPMG ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ

Α΄ Αντιπρόεδρος:          Χριστίδου Κλεάνθη, Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος BPM AE

Β΄ Αντιπρόεδρος:          Κουμπουρέλου Αναστασία, Director ERNST & YOUNG ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Γενικός Γραμματέας:      Σκούταρης Δημήτριος, Managing Partner DEFINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

Ταμίας:                         Νταουσάνης Βασίλειος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΑΠΕΤΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Αν. Γενικός

Γραμματέας:                  Καπλάνης – Καλαϊτζής Αντώνιος, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής NOISIS ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ

Μέλος:                         Μπενέκος Φώτιοςς, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΚΜΩΡ ΑΕ

Μέλος:                          Καλόμοιρος Αλέξανδρος, Γενικός Διευθυντής Σ.Μ.Ρ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Μέλος:                          Παπαϊωάννου Λεωνίδας, Director PRICEWATERHOUSECOOPERS BUSINESS SOLUTIONS AE

Αν. Μέλος:                    Ανδριανόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος  PLANNING AE

Αν. Μέλος:                    Μαυρογιάννης Ιωάννης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΝΕΛΙΞΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΕ

Αν. Μέλος:                    Ζαγλάρα Αλεξία, Senior Consultant EUROPEAN PROFILES ΑΕ

Σημειώνεται ότι, στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει ex officio ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβούλων Μάνατζμεντ (ΕΛΕΣΜΑ). Στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει η κυρία Κωνσταντίνα Ορφανίδου, Senior Manager LDK Consultants, η οποία έχει εκλεγεί ως Πρόεδρος ΕΛΕΣΜΑ μέχρι τον Μάρτιο 2022.

Επιπρόσθετα, εξελέγη η νέα Συμβουλευτική Επιτροπή, το συμβουλευτικό – γνωμοδοτικό όργανο του Συνδέσμου, το οποίο υποστηρίζει τη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, με την εξής σύνθεση:

Συντονιστής: Κανδαλέπας Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος ΔΣ REMACO Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μέλος:          Χριστάκος Στυλιανός, Διαχειριστής ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

Μέλος:          Λάζαρη Ευαγγελία, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΕ

Μέλος:          Ζησάκη Βασιλική, Senior Consultant EUROPEAN PROFILES AE

Μέλος:          Πετούση Σοφία, Μέλος ΔΣ, Δ/ντρια Παραγωγής Έργων RE.DE-PLAN AE

Επιπλέον, εξελέγησαν τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Κουτσομιχάλης Άγγελος (EEO GROUP AE), Στόγιας Γεώργιος (ΝΕΣΤΩΡ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ) και Φαλτσέτας Χαρίλαος (ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ). Ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας εξελέγησαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Κρικέλας Γεώργιος (MENTORING AE), Μελισσαρόπουλος Γεώργιος (ICAP ADVISORY AE) και Τσόλκας Λάμπρος (ACCENTURE AE) και ως αναπληρωματικά μέλη, οι κ.κ. Δαμιανίδης Σταύρος (ΛΔΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΕ), Καλογήρου Κωνσταντίνος (PLANET AE) και Μπαλτάς Εμμανουήλ (RE.DE-PLAN AE CONSULTANTS).

Ο ΣΕΣΜΑ αποτελεί τον Επαγγελματικό Συλλογικό Φορέα των οργανωμένων εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με 46 εταιρείες – μέλη που πραγματοποιούν ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 280 εκ. € και απασχολούν περισσότερα από 2.500 εξειδικευμένα στελέχη – Έλληνες επιστήμονες. O ΣΕΣΜΑ, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενώσεων Συμβούλων Μάνατζμεντ (FEACO), βρίσκεται στον πυρήνα των εξελίξεων της αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών μάνατζμεντ που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την ευρωπαϊκή οικονομία.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *