Skip to content

ΝΝ Ηellas: Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον πελάτη

Η NN Hellasέρχεται ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον πελάτη, παρέχονταςμέσω του ανεξάρτητου δικτύου μεσιτών και πρακτόρων τα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης υγείαςΝΝ ΟrangeCross και NN Orange Easy. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται ήδη μέσω του δικτύου συνεργατών της ΝΝ Hellas, με πολύ μεγάλη επιτυχία, καλύπτοντας τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών της. Η κάλυψη των πραγματικών αναγκών τους άλλωστε αποτελεί κύριο μέλημα για την ΝΝ Hellas, η οποία μέσω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της υπόσχεται να τους προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Στην ελληνική αγορά η ΝΝ Hellas δραστηριοποιείται μέσω του δικτύου πωλήσεών της και του δικτύου Bancassurance,σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Κάνοντας πράξη το “Υoumatter”, η NN Ηellas φιλοδοξεί να βρεθεί πιο κοντά στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται,συνεχίζοντας να τους παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες μέσω ενός ακόμη καναλιού διανομής.

Οι μελλοντικοί συνεργάτες τουδικτύου μεσιτών και πρακτόρων θα επιλέγονται με βάση την εμπειρία και την αξιοπιστία τους, ακολουθώντας πάντα τις αξίες της εταιρίας ‘νοιαζόμαστε, είμαστε ξεκάθαροι, δεσμευόμαστε’σε ένα αυστηρό επαγγελματικό πλαίσιο συνεργασίας.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *