Skip to content

Νομική Προστασία: διαμαντάκι της αγοράς

das editedΤην αξία της νομικής προστασίας περιέγραψε σε συνέντευξή της στο τελευταίο ΒΗΜΑgazino η Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Νάντια Σταυρογιάννη.

Εξαιρετική κίνηση μιας και ο κλάδος είναι γεγονός ότι παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό, παρότι με πολύ προσιτό και αναλογικά πολύ συμφέρον ασφάλιστρο, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο – αναλαμβάνει δικαστικά έξοδα και δικηγόρους ενώ προηγουμένως έχει εξερευνήσει σε επαφή με τον αντίδικο και τις πιθανότητες εξώδικης επίλυσης.

Σε αντίθετη περίπτωση ο θιγόμενος θα πρέπει μόνος να “ζυγίσει” αν αξίζει ή όχι η προσέγγιση δικηγόρου, να αναζητήσει αξιόπιστο νομικό και να πληρώσει από την τσέπη του την όλη διαδικασία – με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ανθρώπων να μην προβαίνει σε καμία ενέργεια.

Η αρχή βεβαίως για να γίνει περισσότερο γνωστή η συγκεκριμένη υπηρεσία, ανήκει στη Διαμεσολάβηση  – όπως έχουμε ξαναγράψει στο Underwriter (διαβάστε εδώ και εδώ), ο συγκεκριμένος κλάδος ασφάλισης πέρα του ότι είναι εξαιρετικά συμφέρον και ωφέλιμος για τον κάθε πολίτη, ανοίγει και μια θαυμάσια δίοδο δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και εν τέλει διασταυρούμενων πωλήσεων.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *