Skip to content

Οι μεσίτες ασφαλίσεων και η Generali ενισχύουν τους δεσμούς συνεργασίας

Τη συνεπή πορεία ανάπτυξης που ακολουθεί η Generali καθώς και τη στοχευμένη προσπάθεια του ΣΕΜΑ για τη στήριξη των μελών του με στόχο τη συνεχή εξέλιξή τους και την αδιάκοπη ενημέρωση και κατάρτισή τους ώστε να μπορούν, όχι απλώς να ανταποκριθούν, αλλά να βρίσκονται πάντοτε στην πρώτη γραμμή, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής, μιλώντας στο πλαίσιο πρόσφατου δείπνου γνωριμίας για τα μέλη του φορέα, που παρέθεσε η Διοίκηση της Generali.

Σκοπός της συνάντησης αποτέλεσε η ανταλλαγή απόψεων εν όψει της νέας παραγωγικής περιόδου, καθώς και η παρουσίαση του νέου ενιαίου οργανισμού που προέκυψε μετά την πρόσφατη εξαγορά.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τζωρτζωρής, οι συνεχείς ανακατατάξεις και η αβεβαιότητα που δημιούργησαν σε παγκόσμιο επίπεδο η πανδημία και ο πόλεμος στη γειτονική μας περιοχή μας βάζουν αναπόφευκτα στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι η ασφάλεια είναι μια δυναμικά μεταβαλλόμενη έννοια, που δεν εξαρτάται μόνο από τον συνδυασμό και την παροχή καλύψεων, αλλά και τη δυνατότητα του επαγγελματία συμβούλου να αντιληφθεί την ανάγκη που έχει ο ασφαλισμένος του.

Αναφερόμενος στη Generali, ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ επεσήμανε ότι «είναι μια εταιρεία που ηγείται με το παράδειγμά της και τη συνεπή της πορεία και είναι τιμή για εμάς μια συνεργασία με έναν οργανισμό που δεν εφησυχάζει, αλλά επιδιώκει να προχωρά συνεχώς με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου».

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον πολυχώρο Ble Pavillion στον Άλιμο, με τους συμμετέχοντες και ξεπερνούν κατά πολύ το προσδοκώμενο, ο C.E.O. της Generali, κ. Πάνος Δημητρίου, αφού αναφέρθηκε στους στενούς και παραγωγικούς δεσμούς συνεργασίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία με τους μεσίτες ασφαλίσεων, στάθηκε στην ιστορία της Generali, διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι σκοπός της είναι να προσφέρει καινοτόμες, αξιόπιστες και προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις στους ασφαλισμένους. «Γι’ αυτό και εργαζόμαστε μεθοδικά και με συνέπεια. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγχώνευσης μετά την πρόσφατη εξαγορά ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης προετοιμασίας, λεπτομερούς σχεδιασμού και αξιοποίησης της τεχνογνωσίας όλων των ανθρώπων μας. Τα αποτελέσματα της παραγωγής μας δικαιώνουν όχι μόνο ως προς τα νούμερα αλλά κυρίως ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, κάτι που μας γεμίζει ιδιαίτερη ικανοποίηση» συμπλήρωσε ο κ. Π. Δημητρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Chief Sales Officer της Generali, σχολίασε το ισορροπημένο, όπως είπε, χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, καθώς και τα θετικά παραγωγικά μεγέθη του φετινού εννεαμήνου, για να προσθέσει ότι πέρα από την ισορροπία υπάρχει και ένας σαφής ασφαλιστικός προσανατολισμός, που επηρεάζει δομικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Generali. Αναφερόμενος στους μεσίτες ασφαλίσεων υπογράμμισε ότι «η ενίσχυση της συνεργασίας μας έχει πολλά να προσφέρει στους ασφαλισμένους μας και είμαστε εδώ για να  αναζητήσουμε μαζί τους δρόμους και τις ευκαιρίες για το μέλλον».

Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος Chief Insurance Officer της Generali, στάθηκε στην προετοιμασία που είχε γίνει προ της εξαγοράς, η οποία επέτρεψε την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις της δημιουργίας ενός νέου ενιαίου οργανισμού, εντός ενός πολύ πιεστικού χρονοδιαγράμματος. Όπως εξήγησε «η επιτυχία του όλου εγχειρήματος βασίστηκε στις άμεσες και αξιολογικές αποφάσεις της Διοίκησης, με κυριότερη την άμεση κατάρτιση νέου οργανογράμματος με στόχο την κάλυψη όλων των θέσεων και την αποφυγή λειτουργικού κενού κατά την διαδικασία της συνένωσης, στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των στελεχών -παλαιών και νέων-, και ασφαλώς στην προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας κοινής εταιρικής κουλτούρας».

(Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται οι: Τάκης Βασιλόπουλος, Ελένη Κορδάτου, Ειρήνη Σπηλιοπούλου, Γιάννης Κιτριλάκης, Κάκια Κεχρή, Ελένη Νικολιδάκη, Δημήτρης Παπαπασχάλης, Ανδρέας Νικολάου, Διονύσης Ακτήπης, Γκέλυ Γερασιμίδου, Μαρία Φιλιππαίου, Βασίλης Βολονάκης, Πάνος Δημητρίου, Σωτήρης Γουγούσης, Μαρία Λαμπροπούλου, Γιώργος Ζερβουδάκης, Ηλίας Ρήγας)

Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πάνος Δημητρίου
Πάνος Δημητρίου, Απόστολος Ζηκούλης, Γιώργος Καραβίας, Γιώργος Ζερβουδάκης
Κώστας Αλφιέρης, Μιχάλης Τζωρτζωρής, Αλίκη Βιτάλη
Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πάνος Δημητρίου, Γιώργος Ζαφειρίου
Γιώργος Ζαφειρίου, Γιώργος Ζερβουδάκης, Τάσος Χατζηθεοδοσίου
Τάσος Χατζηθοεδοσίου, Ηλίας Ρήγας, Μαρία Λαμπροπούλου
Γιώργος Ζαφειρίου, Πάνος Δημητρίου, Τάκης Βασιλόπουλος, Γιώργος Ζερβουδάκης

1 Comment

  1. Avatar

    Οπα .Ωραια συναντηση.
    Αντε μετα εσυ πρακτορ να παρεις δουλεια στην generali χωρις ραλι, η ψυχη θα σου βγει αλλα…


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *