Skip to content

Ολοκληρώθηκε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με την ασφάλεια της Ergo

Ολοκληρώθηκε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας με την ασφάλεια και τη σιγουριά της ERGO, ως Μεγάλου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου συνολικά 55.000 δρομείς έτρεξαν με την ασφάλεια της ERGO στους αγώνες του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας κατακλύζοντας τους δρόμους της πρωτεύουσας. Η εταιρεία έδωσε δυναμικό “παρών” σε όλους τους αγώνες με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμούσε πάνω από 360 μέλη, ενώ το εντυπωσιακό περίπτερό της στο “Χωριό των Χορηγών” τράβηξε την προσοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας, οι οποίοι συμμετείχαν στις δράσεις που προσέφερε κερδίζοντας δώρα. Παράλληλα, η ERGO πιστή στη δέσμευσή της προς όλους τους δρομείς είχε παρουσία με την ομάδα των επίσημων Εμψυχωτών της κατά τη διάρκεια της διαδρομής των αγώνων, για να τους ενθαρρύνει να πραγματοποιήσουν το δικό τους ΕΡΓΟ.

Παράλληλα, για άλλη μια χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική είχε τη χαρά να χορηγήσει τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. ERGO που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συνέδεσε τους αγώνες Run Greece, που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018 σε επτά πόλεις στην Ελλάδα, σε έναν τελικό αγώνα την ημέρα της μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού, παρέχοντας φιλοξενία, μετακίνηση και διαμονή στους 20 κορυφαίους της κάθε Περιφέρειας και στις αντίστοιχες αποστολές τους.

Η ERGO, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου καλωσόρισε στην Αθήνα και τους 140 δρομείς του Αγώνα 3 χλμ. ERGO και προς τιμή τους παρέθεσε δείπνο παρουσία μελών του Δ.Σ. και στελεχών του ΣΕΓΑΣ και της εταιρείας. Μετά τις ολιγόλεπτες ομιλίες και τις απαραίτητες τεχνικές οδηγίες που τους έδωσαν οι αρμόδιοι του ΣΕΓΑΣ για τον αγώνα, όλοι μαζί μοιράσθηκαν ένα αναμνηστικό video που επιμελήθηκε η ERGO, με στιγμές από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Ο κος Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε υπερήφανοι που για 2η χρονιά, στηρίζοντας τη διοργάνωση αυτού του αγώνα, σας υποδεχόμαστε στην Αθήνα. Αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, την επιμονή σας και φυσικά τη συμμετοχή σας στον τελικό, καθώς αυτή είναι που αξίζει περισσότερο από το αποτέλεσμα.” Έκλεισε δε το καλωσόρισμα του με ένα μήνυμα ψυχής – κίνητρο – προς τους δρομείς, από το μέλος της ERGO Running Team Μάριο Γκολέμη, ο οποίος αν και με κινητικά προβλήματα μετέχει μαζί με τους συνοδούς του τα τελευταία χρόνια στην κλασική διαδρομή του μαραθώνιου δρόμου με σύνθημα “Μια Αστραπή η Ζωή, μα προλαβαίνουμε”.

Στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ της ERGO, στην ομαδική συμμετοχή, νικήτρια αναδείχθηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Κατηγορία Ανδρών και η Περιφέρεια Ηπείρου στην Κατηγορία Γυναικών. Η ERGO Ασφαλιστική συγχαίρει θερμά τους δρομείς όλων των αγώνων του Μαραθωνίου και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, στις 17 Μαρτίου 2019.

Στιγμιότυπα από τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας:

Μέλη της Ομάδας ERGO Επίσημοι Εμψυχωτές
Περίπτερο ERGO στο Sponsor’s Village
Χαιρετισμός κου Σ. Τσαούση στους δρομείς του Αγώνα 3χλμ. ERGO κατά το Δείπνο Καλωσορίσματός τους
Προθέρμανση στην Εκκίνηση του Αγώνα 3 χλμ. ERGO
Εκκίνηση Αγώνα 3χλμ. ERGO
Απονομή στη Νικήτρια Περιφέρεια Ηπείρου στην κατηγορία Γυναικών
Απονομή στη Νικήτρια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην κατηγορία Ανδρών

(Κεντρική Φωτό: Μέλη της ERGO Running Team)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *