Skip to content

Ομαδική ασφάλιση από την Interamerican για τους εργαζομένους της Segafredo Zanetti Ελλάς

Την Interamerican εμπιστεύτηκε η Segafredo Zanetti Ελλάς, εταιρεία εμπορίας καφέ, για την παροχή ομαδικής ασφάλισης στο προσωπικό της. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει καλύψεις ασφάλισης ζωής και ανικανότητας, πλήρη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη για όλους τους εργαζομένους. Για τη συμφωνία διαμεσολάβησε ο Ιωάννης Ματσούκας, Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Interamerican.

Αναφερόμενος στο ομαδικό συμβόλαιο για το προσωπικό της Segafredo Zanetti Ελλάς, ο Γιώργος Πλωμαρίτης, Group Manager του ομίλου Interamerican, σχολίασε: «Στο απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε, η παροχή ομαδικής ασφάλισης από την Interamerican, αποτελεί μια σημαντική  πρωτοβουλία της διοίκησης της Segafredo για το ανθρώπινο δυναμικό της».

Τα τελευταία χρόνια, η Interamerican αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, που την επιλέγουν για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η Segafredo Zanetti ιδρύθηκε από τον Massimo Zanetti στην Ιταλία και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά στις προτιμήσεις των καταναλωτών της χώρας, ενώ  μετέπειτα ακολούθησε και η εδραίωση της στις διεθνείς αγορές. Tο 1992, το brand εισάγεται στην ελληνική αγορά, και το 2008 ιδρύεται η Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε., με κεντρικά γραφεία στο Κρυονέρι Αττικής.

(Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Βαγγέλης Τσιμπλιάρης, Senior Account Manager των Ομαδικών Ασφαλίσεων Interamerican, Ιωάννης Ματσούκας, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Interamerican, Ιωάννης Σφακιανάκης CEO της Segafredo Zanetti Ελλάς)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *