Skip to content

Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης εργαζομένων ΑΔΜΗΕ

Ο ΑΔΜΗΕ ανακοινώνει ότι από τις 7 Φεβρουαρίου τέθηκε σε ισχύ Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης όλου του προσωπικού του. Επρόκειτο για δέσμευση που ανέλαβε η διοίκηση της εταιρίας κατά την υπογραφή της νέας τριετούς Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας τον Ιούνιο του 2018 και η οποία υλοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά από διενέργεια  διαγωνισμού, ο ΑΔΜΗΕ επέλεξε να συνεργαστεί με μεγάλη ελληνική ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη του προσωπικού του. Η σχετική σύμβαση προβλέπει μεταξύ άλλων:

  • Ασφάλιση ζωής
  • Ασφάλιση ασθενείας/ατυχήματος
  • Ευρεία νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μπορεί  όχι μόνο να επεκταθεί στα εξαρτώμενα μέλη των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, αλλά και να συνεχιστεί μετά τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων, με πολύ ευνοϊκούς όρους και στις δυο περιπτώσεις.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, «Η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται σε συνέχεια της αλλαγής της Συμφωνίας Μετόχων, η οποία διασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας έως ότου οι εργαζόμενοι θεμελιώσουν πλήρη συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Όλα αυτά συνιστούν έμπρακτες εκφράσεις της εμπιστοσύνης των μετόχων του ΑΔΜΗΕ προς το προσωπικό της εταιρείας και της μέριμνας που επιδεικνύεται από τη διοίκηση για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *