Skip to content

Ορίζων: Ταξίδι επιβράβευσης των Συνεργατών στο Βερολίνο

Με ένα μαγευτικό ταξίδι στο Βερολίνο επιβράβευσε η Ορίζων Ασφαλιστική τους συνεργάτες της, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στο διαγωνισμό Πωλήσεων του 2019, ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής τους στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της Εταιρίας.

Οι συνεργάτες της Εταιρίας είχαν στη διάθεσή τους 4 ημέρες για να γνωρίσουν την πόλη του Βερολίνου και της Δρέσδης, να επισκεφτούν σημαντικά αξιοθέατα και να ζήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Επίσης σε εντυπωσιακό ξενοδοχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων συνεργατών από τους κ.κ. Χρήστο Αχή, Κωνσταντίνο Αχή, Παύλο Αχή, οι οποίοι τους συνεχάρησαν και παράλληλα τους ευχαρίστησαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα και την επίτευξη των στόχων τους.

Στο ταξίδι παρευρέθηκαν μαζί με τους επιτυχόντες συνεργάτες, μέλη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Πωλήσεων της Εταιρίας.

Το ταξίδι χάρισε στους συμμετέχοντες μαγευτικές εικόνες, συναισθήματα καθώς και αξέχαστες στιγμές οικογενειακής ατμόσφαιρας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της Ορίζων  Ασφαλιστική με τους συνεργάτες της.

Η Ορίζων Ασφαλιστική ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, ανανεώνει για την επόμενη χρονιά το ραντεβού σε νέους προορισμούς και διαβεβαιώνει όλους τους συνεργάτες ότι είναι δίπλα τους και θα συνεχίσει να επιβραβεύει κάθε επιτυχία τους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *