Skip to content

Οργανωτικές αλλαγές στην Allianz Ελλάδος

Τη θέση του Chief Operating Officer της Allianz Ελλάδος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου ο κος Αχιλλέας Σδράκας προερχόμενος από τη MetLife. Ο κος Σδράκας διαθέτει εργασιακή εμπειρία άνω των 20 ετών, κατέχοντας μεταξύ άλλων τη θέση του Chief Operating Officer στην Ελλάδα ενώ ο τελευταίος του ρόλος ήταν Global Solutions Leader, Head of EMEA Process Excellence στη MetLife.

Ο κος Άγγελος Ευτυχίδης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Chief Operating Officer επί σειρά ετών, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2018 θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Allianz Ελλάδος και Σύμβουλος Διοίκησης με ευθύνη ειδικότερα την εποπτεία όλων των θεμάτων που αφορούν στην Εταιρική Διακυβέρνηση.

Επίσης, από την 30η Ιουνίου 2018 αποχωρεί από την εταιρεία ο κος Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz Ελλάς Α.Α.Ε έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εταιρία από το 1999.

Η κα Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος δήλωσε σχετικά:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κο Αχιλλέα Σδράκα στην οικογένεια της Allianz και να ευχηθώ σ’ αυτόν αλλά και στον κο Ευτυχίδη καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κο Βερτόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην Εταιρία κατά τη διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας μας και να ευχηθώ υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *