Skip to content

SENATUS: “Best Manager of the Year” ο CEO

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στην Ελλάδα για το franchising και αναγνωρίζονται σε όλη την Ευρώπη. Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2021 διοργανώθηκαν στη χώρα μας, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise. Ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης δήλωσε: «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE έχοντας εισέλθει στην δεύτερη δεκαετία του θεσμού και αναδεικνύουμε τα franchise brands, εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, επιβραβεύοντας τις καλύτερες αλυσίδες franchise, από τα πλέον γνωστά ονόματα. Σας συγχαίρουμε για την επιχειρηματικότητά σας, την υπευθυνότητά σας και το σθένος να παραμένετε στις επάλξεις και να υποστηρίζετε τους συνεργάτες σας». Ο κ. Γιουμπάκης Ιωάννης, συμμετέχοντας ως Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών SENATUS και propertymarket.gr αναδείχτηκε  στις κατηγορίες διάκρισης και σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο – Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 1η θέση και να βραβευτεί ως “BEST MANAGER OF THE YEAR”.  

Γιουμπάκης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της SENATUS

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών υποστηρίζει με την αιγίδα του άλλη μια χρονιά τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κο Κωνσταντίνο Μίχαλο να συγχαίρει τους επιχειρηματίες που διακρίθηκαν, τόσο τους ίδιους όσο και την ομάδα τους και να τονίζει ότι «παρά το γεγονός των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκληθεί στην αγορά και γενικότερα στην οικονομία από την πανδημία του νέου κορωνοϊού και από το lockdown που είχε επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19, κατόρθωσαν όχι μόνο να σταθούν στα πόδια τους, αλλά και να καινοτομήσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας». Ο κος Γιάννης Γιουμπάκης με την SENATUS να μας προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας και να μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας που έχει συμβάλλει στην επιτυχία των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE τόσο ως παρουσιαστής των προηγούμενων εκδηλώσεων, αλλά κυρίως με τις συμβουλές του στο marketing, δίνει τα δικά του συγχαρητήρια: «Για μια ακόμη χρονιά ο κλάδος του Franchise, αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές. Ανεβάζει τον πήχη ανταγωνιστικότητας και εμπνέει τους επιχειρηματίες. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους άξιους βραβευμένους!». O κος Γιουμπάκης πρωτοπόρος στην Ελλάδα στον χώρο που η ίδιος δημιούργησε, οδηγεί την πολυβραβευμένη SENATUS με Franchise, παρέχοντας σε όλο το Δίκτυο καταστημάτων αυτής αλλά και της propertymarket.gr, ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιούνται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες – Χρονομισθώσεις, κ.α. Ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το slogan «ο Άνθρωπός μας… της SENATUS».

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κος Γιώργος Καρανίκας αναφέρθηκε για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE ότι «είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ο θεσμός των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE εντόπισε και βραβεύει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν εν μέσω της πρωτοφανούς «τρικυμίας». Η επιχειρηματικότητα, σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη παραδείγματα αποφασιστικότητας, τόλμης και επιτυχίας». Το πακέτο Franchise της SENATUS δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το  σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει  και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του ή να δημιουργήσει το δικό του μεσιτικό γραφείο με την υποστήριξη της propertymarket.gr. Ο κ. Γιουμπάκης δηλώνει ότι στην περίπτωση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία της, μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι μοναδικές δυνατότητες του «Licensing Package SENATUS» αφενός για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους ήδη πελάτες.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise στηρίζει για μια ακόμη χρονιά με την αιγίδα του το θεσμό των βραβείων Franchise, αναγνωρίζοντας την πρωταρχική σημασία της επιβράβευσης των επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν ακόμη και κατά την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία που διανύουμε, τόσο για την προσαρμοστικότητά τους στα νέα δεδομένα, όσο και για τη συνεπή και υπεύθυνη στάση τους απέναντι στον καταναλωτή, με τον Πρόεδρο κο Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, να επισημαίνει: «Είμαι βέβαιος πως οι γρήγορες βελτιωτικές κινήσεις που χρειάστηκε να συμβούν εν μέσω πανδημίας, αλλά και οι δεξιότητες ευελιξίας που αποκτήθηκαν αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον μιας επιχείρησης αναφορικά με τη διάρκεια της στον χρόνο αλλά και την εδραίωση της σχέσης της με τον καταναλωτή. Ας συνεχίσουμε όλοι να εργαζόμαστε με τέτοιο τρόπο που να προάγει την ορθή επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες εξέλιξης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κατάφεραν με τα γρήγορα αντανακλαστικά και τον επαγγελματισμό τους να σταθούν αντάξιοι των φετινών βραβείων». Τα καταστήματα της SENATUS και της propertymarket.gr σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών. Tο ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Ο κος Γιουμπάκης μας είχε ενημερώσει ότι ο στόχος, τόσο για τα καταστήματα της SENATUS ( www.senatus.gr/franchise ) όσο και για το Δίκτυο Αντιπροσώπων της propertymarket.gr, είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή και η υπόσχεση αυτή, γίνεται πραγματικότητα.

1 Comment

  1. Avatar

    Επιτέλους και οι Ασφαλιστές να γίνουν επιχειρηματίες και οχι ζητιάνοι.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *