Skip to content

Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης ανακοίνωσε την ίδρυση της Liberty Insurance Agents

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης ενημερώνοντας για τη νέα εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, την οποία ίδρυσε μαζί με την κα. Βίλλυ Κωνσταντακοπούλου, τη Liberty Insurance Agents:

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες & φίλοι,

Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης

Μετά από 40 συναπτά έτη αφοσίωσης και ενεργής δράσης στον ασφαλιστικό κλάδο, θελήσαμε μαζί με την κα. Βίλλυ Κωνσταντακοπούλου να ιδρύσουμε μία νέα εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης με πολυκαναλική δομή που να ανταποκρίνεται στη διαχρονική φιλοσοφία της ομάδας στην οποία παραμείναμε πιστοί όλα αυτά τα χρόνια.

Επιγέννημα του Agency Management System, η Liberty Insurance Agents βασίζει την ανάπτυξή της κυρίως σε Managers, υιοθετώντας το στοιχείο της ελεύθερης επιλογής. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους αξιόλογους managers που έχουμε ήδη στην ομάδα μας.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και επιθυμούμε οι συνεργάτες μας να είναι απελευθερωμένοι από δεσμεύσεις και να υποστηρίζονται διαρκώς και εμπράκτως, τεχνολογικά και εκπαιδευτικά. Δεν ξεκινάμε να δοκιμάζουμε αλλά εφαρμόζουμε και βελτιστοποιούμε όσα μάθαμε τα τελευταία 40 χρόνια.

Κατανοώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας την κα. Φανή Θεοφανίδου, εξειδικευμένο στέλεχος Μάρκετινγκ με πολύτιμες γνώσεις σε σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες / εταιρείες για την υποστήριξη των δομών μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Σε επίπεδο συνεργατών πρεσβεύουμε το “Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας!”

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το βασικό πυρήνα γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται και εδραιώνεται η φιλοσοφία και το όραμά μας.

Η κα. Βίλλυ Κωνσταντακοπούλου

Η Ομάδα μας υιοθετεί στην οικογένεια της, έμπειρους και πιστοποιημένους συμβούλους, ικανούς να χειρίζονται σύγχρονα εργαλεία, με στόχο την καλύτερη ανάλυση και κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Η επιλογή και η ανάπτυξη των ανθρώπων μας γίνεται με άξονα το επαγγελματικό ήθος, τη διαχρονικότητα και την όρεξή τους για δουλειά αλλά και τη δια βίου εκπαίδευση ακολουθώντας κανόνες συστηματικής αξιολόγησης και διαφάνειας με σύγχρονα εργαλεία.

Επενδύουμε στη νέα γενιά με εντατικές προσπάθειες και ολοκληρωμένες διαδικασίες στελέχωσης. Αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων μέσα από την εξειδίκευση, διαδραστικά μοντέλα εκπαίδευσης και παράλληλη συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς.

Τα παραπάνω βεβαίως έχουν πλήρη εφαρμογή και στις σχέσεις που αναπτύσσουμε με έμπειρους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και Συμβούλους. Με τεχνολογικές δομές φιλικές στη διαμεσολάβηση, κλίμα αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης, ελεύθερες συμβάσεις και οργανωμένες δομές, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, ενθαρρύνουμε τoυς συνεργάτες μας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργικά και αποτελεσματικά.

Κάτω από την ομπρέλα της Liberty Insurance Agents ενώνουμε τις γενιές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής αγοράς, προσφέροντας στους έμπειρους Ασφαλιστικούς Συμβούλους την εξειδίκευση και στους νέους την ευκαιρία σταδιοδρομίας. Σαν ομάδα χαράσσουμε τον δικό μας δρόμο και πράττουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που μπορούμε.

Προτεραιότητά μας είναι να αλλάξουμε τις ζωές των συνεργατών μας, βοηθώντας τους να διασφαλίσουν τα όνειρα και την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας.
Σεβόμενοι την προσωπικότητα, τις γνώσεις και τις δεξιότητες των έμπειρων και νέων συνεργατών μας προσαρμόζουμε την εκπαίδευσή μας στις ανάγκες των προσώπων και όχι τους ανθρώπους στην εκπαίδευσή μας!

Σε επίπεδο πελάτη, δεν επιθυμούμε να είμαστε απλά όσο καλύτεροι μπορούμε, αλλά κυρίως χρήσιμοι για όσους μας εμπιστεύονται. Δεν πουλάμε συμβόλαια. Τολμάμε να μιλήσουμε για αυτά που δεν θέλει να ακούσει πολλές φορές ο πολίτης με βασικούς πυλώνες:

  • Την προστασία ζωής
  • Το υπέρτατο Αγαθό της Αξιοπρέπειας, δηλαδή την υγεία
  • Τη Διασφάλιση της περιουσίας των Ελλήνων
  • Τις Επιχειρηματικές ασφαλίσεις & Επενδυτικές λύσεις

Με Συστηματική και Ολοκληρωμένη προσέγγιση σε επίπεδο ανάλυσης αναγκών του πελάτη και με τη χρήση δικών μας εργαλείων, θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικές ουσιαστικές λύσεις. Φιλοδοξία μας είναι να χτίσουμε άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και σιγουριάς ως καταπίστευμα ελεύθερης επιλογής και αλήθειας.

Αξίζει να θυμόμαστε πάντα, ότι Επιλογή σημαίνει Ελευθερία!

Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, να «είμαστε κοντά στους ανθρώπους».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Τοζακίδης
Ιδρυτικός μέλος & Διευθύνων Σύμβουλος

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *