Skip to content

Ο Ρικ Πιτίνο στο Συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA HELLAS: δείτε το πρόγραμμα

Η μεγάλη στιγμή για το ετήσιο εκπαιδευτικό Συνέδριο των Gama Hellas – ΠΣΣΑΣ έφτασε με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν δώσει ραντεβού την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος», η οποία αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά. (Διαβάστε: H Gama Hellas μεγαλώνει – ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό Συνέδριο)

Η «Ολιστική Ηγεσία» είναι το κεντρικό θέμα του φετινού Συνεδρίου, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες των Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και στο στελεχιακό δυναμικό των πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιριών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

[box]Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου, στο οποίο συμμετέχουν ενδιαφέροντες παρουσίες και εκτός αγοράς, ωστόσο ομιλητής-έκπληξη θα είναι ο πολύς ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ, διεθνής προσωπικότητα, προπονητής του Παναθηναϊκού, πρώην προπονητής αμερικανικών ομάδων με μεγάλες διακρίσεις και μέλος του Basketball Hall of Fame. Δεδομένου του εκρηκτικού χαρακτήρα και του φλογερού ταμπεραμέντου του Ιταλοαμερικανού, η εμφάνισή του αναμένεται με ανυπομονησία – συγχαρητήρια GΑΜΑ-ΠΣΣΑΣ!: [/box]

1 Comment


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *