Skip to content

Πάνω από 35.000 εξυπηρετήθηκαν από τη Γραμμή Υγείας της Interamerican το 2020

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερη για τον κλάδο της υγείας στην Ελλάδα. Η Interamerican στάθηκε δίπλα στους πελάτες της, φροντίζοντας για την υγεία τους, τόσο ως προς τη διαχείριση του κόστους, όσο και ως προς τις παροχές ιατρικών υπηρεσιών, με τις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της.

Η Γραμμή Υγείας 1010 από την Interamerican είναι μέρος των υποδομών της που μαζί με την ασφάλιση δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας. Μέσα στο 2020 εξυπηρέτησε 36.680 ανθρώπους!

27.487 πελάτες έλαβαν ιατρικές συμβουλές: Κάθε μέρα για όλο ο εικοσιτετράωρο, οι πελάτες αναζήτησαν από τους γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων της Γραμμής Υγείας 1010 την αξιολόγηση της κατάστασής τους και λύσεις για άμεση ανακούφιση.

3.927 πελάτες έλαβαν πληροφορίες χρήσης του συμβολαίου τους: Κάθε πελάτης μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις καλύψεις και τα εύρος τους, με βάση το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι του 1010 τον/ την ενημερώνουν ανά πάσα στιγμή ενώ παράλληλα προσφέρουν καθοδήγηση σε κάθε βήμα. Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται άμεσα, ανθρώπινα και ξεκάθαρα.

656 πελάτες έλαβαν προέγκριση νοσηλείας: Άμεσα και χωρίς αναμονή ή αγωνία πριν τη νοσηλεία τους, οι πελάτες είχαν λάβει την προέγκρισή τους. Η προέγκριση είναι μία διαδικασία σημαντική για όλους, καθώς προστατεύει τους πελάτες από νοσηλείες και επεμβάσεις που ενδεχομένως αντενδείκνυνται για την πραγματική κατάσταση της υγείας τους.

4.516 πελάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο της Interamerican και 94 με επείγουσα αερομεταφορά: το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 ανέλαβαν βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς των πελατών που το είχαν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών προσώπων των πελατών, ώστε να βρίσκονται κοντά τους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *