Skip to content

Παγκοσμίως Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Human Resource Management

Live Online Training
Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Εγκεκριμένο και Αναγνωρισμένο από το
The Institute of Leadership and Management (ilm)
Εγγραφείτε Τώρα και Επωφεληθείτε με 30% έκπτωση!
Έναρξη 26 Απριλίου 2023 
(το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί Εξ αποστάσεως – Live Online)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν Πιστοποιητικό από το The Institute of Leadership and Management (ilm).
Το Πρόγραμμα αυτό δίνει την ευκαιρία σε εν ενεργεία Διευθυντές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη Οργανισμών αλλά και επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν καριέρα στον τομέα αυτό να: 
-Αποκτήσουν ή και να ενισχύσουν τις γνώσεις και ικανότητες τους στην εφαρμοσμένη επιστήμη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Management Applied Science).
-Εκπαιδευτούν μεταξύ άλλων σε συγκεκριμένες μεθόδους, πρακτικές και εργαλεία για να:
-Σχεδιάζουν ή επανασχεδιάζουν Οργανωτικές Διαρθρώσεις με βάση την Στρατηγική του Οργανισμού τους.
-Σχεδιάζουν τις Προδιαγραφές απόδοσης των θέσεων της Οργάνωσης.
-Μετατρέπουν τους Στρατηγικούς και Εταιρικούς Στόχους του Οργανισμού σε Μετρήσιμα Κριτήρια Απόδοσης (Key Performance Indicators) στις θέσεις εργασίας.
-Σχεδιάζουν και εφαρμόζουν συστήματα αξιολόγησης της απόδοσης σύμφωνα με την Στρατηγική, τους Στρατηγικούς και Εταιρικούς Στόχους και τα KPI’s.
-Σχεδιάζουν και εφαρμόζουν εργαλεία μέτρησης της αποτελεσματικότητας της εκπαίδευσης.
-Διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα κύρια θέματα που άπτονται του Ανθρώπινου Δυναμικού του Οργανισμού με βασικό άξονα την αποτελεσματικότητα.
-Χειρίζονται αποτελεσματικά τις προσωπικές συγκρούσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Όλο το Πρόγραμμα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνικές αποτελεσματικότητας και είναι ενισχυμένο με πραγματικές ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και εφαρμογές μέσα σε επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους αλλά και διαφορετικά μεγέθη, από μεγάλες πολυεθνικές Εταιρείες μέχρι μικρές οικογενειακές Επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Οι εκπαιδευτές του Προγράμματος Γιαννάκης Μουζούρης και Βασιλική Χριστοφή είναι εν ενεργεία Σύμβουλοι και Καθοδηγητές σε επιχειρήσεις και ομάδες επαγγελματιών στην Κύπρο και το Εξωτερικό για 27 χρόνια και 10 χρόνια αντίστοιχα.

Ως εκ τούτου γνωρίζουν άπταιστα τις προϋποθέσεις και περιορισμούς αλλά και προσαρμογές των εφαρμογών που διδάσκουν στα διαφορετικά είδη, μεγέθη και κουλτούρες επιχειρήσεων και μπορούν να δώσουν εξατομικευμένες λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα. 

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση την συμμετοχή.
Γνώμες Πελατών για την Βασιλική Χριστοφή μπορείτε να βρείτε εδώ
Γνώμες Πελατών για τον Γιαννάκη Μουζούρη μπορείτε να βρείτε εδώ
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 30% έκπτωση
” Ένα πρόγραμμα αρκετά βοηθητικό και επεξηγηματικό. Με έκανε να καταλάβω και να θέσω τους κύριους στόχους μου και να ξεχωρίζω τα σημαντικά. Οι εκπαιδευτές ήταν πολύ επεξηγηματικοί και μας παρουσίασαν πολλά παραδείγματα. Πάντα πρόθυμοι να μας ακούσουν και να λύσουν απορίες. “

Τι είπαν για το πρόγραμμα: Ελίνα Γεωργίου, Columbia Columbia Hotels & Resorts Ltd
Our solutions are delivered, utilizing a scientific approach where measurement is key.
5 Επιπλέον Πλεονεκτήματα του Προγράμματος:
Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό από το The Institute of Leadership and Management (ilm).Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα εγγραφής τους ως μέλη στο Επαγγελματικό αυτό Σώμα.Απόκτηση πρόσβασης στην μεγαλύτερη και εγκυρότερη πλατφόρμα ενημέρωσης και περαιτέρω εκπαίδευσης «My Leadership Platform», στον τομέα της Ηγεσίας και Διοίκησης του The Institute of Leadership and Management (ilm).Το 74% των συμμετεχόντων σε διαπιστευμένα προγράμματα του ilm δηλώνουν ότι η Ηγετική τους ικανότητα βελτιώθηκε.Συμπλήρωση 35 CPDs.
Εγγραφείτε Τώρα και επωφεληθείτε με 30% έκπτωση
” Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα κάλυψε μια νέα οπτική γύρω από το HR που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο τρόπο διαχείρισης των ανθρώπων και της Εταιρείας. Πάρα πολύ βοηθητικό για ένα νέο επαγγελματία στον τομέα του HR ή ιδιοκτήτη Εταιρείας. Μάθαμε την σωστή διαχείριση προσωπικού, πώς να σκεφτόμαστε σωστά και πώς να διαχωρίζουμε τις θέσεις για ένα επαγγελματία στον τομέα του HR. Οι εκπαιδευτές ήταν Εξαιρετικοί και οι δύο! “

Τι είπαν για το πρόγραμμα: Δημήτρης Χριστοδούλου, Bybloserve Management Ltd  
Ανέλιξη της Καριέρας σου
Με την επιτυχή συμπλήρωση του προγράμματος, μπορείς να γίνεις μέλος του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον αναγνωρισμένα επαγγελματικά σώματα στον κόσμο.Όλοι οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Πρόγραμμα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν για τον πρώτο χρόνο συνδρομής και να έχουν πρόσβαση στο My Leadership Platform
Κάντε κλικ εδώ και δείτε την Έρευνα του The Institute of Leadership and Management (ilm) με θέμα: Παράγοντες που επηρεάζουν την ικανοποίηση του  Προσωπικού στην εργασία.
” Αρκετά ενδιαφέρον Πρόγραμμα με διάλογο καθ’ όλη την διάρκεια του. Οι εκπαιδευτές ήταν πάρα πολύ επικοινωνιακοί και άμεσα διαθέσιμοι να απαντήσουν τα ερωτήματα μας. “

Τι είπαν για το πρόγραμμα: Δήμητρα Χατζηαντωνίου, Κοινοτικό Συμβούλιο Μανδριών

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *