Skip to content

Παρμπρίζ “Σουγιολτσής”: Ειδικός στην αντικατάσταση & επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου

Με 20 χρόνια εμπειρία και με προτεραιότητά της την ασφάλεια, την άριστη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο του πελάτη, η Παρμπρίζ «ΣΟΥΓΙΟΛΤΣΗΣ», προσφέρει στους κατόχους οχημάτων υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και βέλτιστη τεχνογνωσία.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία εξειδικεύεται στην αντικατάσταση και την επισκευή κρυστάλλων αυτοκινήτου, την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών, αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, μηχανισμών παραθύρων και καθρεπτών αυτοκινήτου, προσφέροντας εγγυημένη εργασία και γνήσια ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

Επιπλέον, χάρη στις πιο εξειδικευμένες τεχνικές, η Παρμπρίζ «ΣΟΥΓΙΟΛΤΣΗΣ» δεσμεύεται για την καλύτερη εφαρμογή και αντοχή τους.

Σε άμεση συνεργασία με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου, αναλαμβάνει όλη την γραφειοκρατία για λογαριασμό του ασφαλισμένου χωρίς καμία επιβάρυνση απαλλαγής.

Η Παρμπρίζ «Sougioltsis» είναι μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου αντικατάστασης κρυστάλλων Automotive Glass Europe και τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Γρ. Λαμπράκη 90 , στην Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, κάνοντας κλικ εδώ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *