Skip to content

Πλήθος κόσμου για τη βραδιά του ΣΕΣΑΕ στο “Island”

Με απόλυτη επιτυχία σφραγίστηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του εκδήλωση που είχε αναβληθεί λόγω των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων του καλοκαιριού.

Α. Μπεφών, Θ. Κοκκάλας, Ε. Μοάτσος, Μ. Τάτσης
Α. Μπεφών, Θ. Κοκκάλας, Ε. Μοάτσος, Μ. Τάτσης

Την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 400 και πλέον επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς – o Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε., στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν μία όμορφη βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα στο χώρο του Residence στο Island.

A. Walid, Ν. Βαγιακάκος, Α. Σαρρηγεωργίου, Ν. Αδαμαντιάδης, Τζ. Τέρνερ, Τ. Παγώνης
A. Walid, Ν. Βαγιακάκος, Α. Σαρρηγεωργίου, Ν. Αδαμαντιάδης, Τζ. Τέρνερ, Τ. Παγώνης

Όπως πάντα, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την αγορά σε μια ατμόσφαιρα που αναδεικνύει τη δύναμη, τις ευκαιρίες και τα κοινά της αγοράς.

0043
Θ. Μελακοπίδης, Ε. Μοάτσος

Επιπλέον, τη βραδιά αυτή – όπως και σε κάθε δράση του – o ΣΕΣΑΕ στήριξε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες προσφέροντας τα εδέσματα που απέμειναν στο «Μπορούμε !».. Το «Μπορούμε !» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων του Συνδέσμου που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, προωθεί την ενημέρωση και το διάλογο στα θέματα που σχετίζονται με την Ιδιωτική Ασφάλιση και προσφέρει πλατφόρμα δικτύωσης και σύσφιξης σχέσεων των μελών του.

Α. Μπεφών, Ι. Βασιλάτος, Π. Δημητρίου, Ε. Μοάτσος
Α. Μπεφών, Ι. Βασιλάτος, Π. Δημητρίου, Ε. Μοάτσος

Την εκδήλωση στήριξαν :

“CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός,

“MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσός Χορηγός,

“AIG”, “AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, “ΕΘΝΙΚΗ”, “INTERASCO”, “INTER PARTNER ASSISTANCE” – Ασημένιοι Χορηγοί,

“ERGO”, “HDI-GERLING” – Μεγάλοι Χορηγοί,

“ΑΟΝ BENFIELD” – Χορηγός και

“ATRADIUS” – Υποστηρικτής.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *